Vedete

Mihai Constantinescu, primele declaratii dupa ce s-a spus ca a murit: "Eu sunt bine mersi, sanatos"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Mihai Constantinescu, primele declaratii dupa ce s-a spus ca a murit: "Eu sunt bine mersi, sanatos"icon photo
 
Este pentru a doua oara in ultimele luni cand se scrie despre moartea lui Mihai Constantinescu. Indragitul artist nu a mai rezistat si a dat o declaratie prin care roaga persoana care posteaza astfel de mesaje sa inceteze. 
 
„As vrea sa rog din toata inima pe acea persoana care probabil ma iubeste atat de mult, sa nu mai scrie pe Facebook ca a murit. Eu sunt bine mersi, sanatos. Este a doua oara cand este postata stirea aceasta. Vreau sa spun ca ma intalnesc cu oameni simpli pe strada carora le vine sa planga (..)
 
 
As vrea sa ma intalnesc cu personajul care face povestea aceasta atat de urata, sa facem cunostinta si sa ii explic cu toata dragostea ca il iubesc enorm. Dar sa se linisteasca, ca traiesc, sunt viu! Multumesc vietii, sortii, luminii, ca exist”, a declarat Mihai Constantinescu la un post tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune