Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic după operaţia pe cord de acum 11 ani: „Am înțeles că viața e o iluzie, iar noi suntem niște pasageri. Când bobina se termină, n-a fost, până la urmă, nimic”

Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic după operaţia pe cord pe care a suferit-o în 2008.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic după operaţia pe cord efectuată la spitalul din Târgu-Mureş.

Cântăreţul decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la 73 de ani, a povestit într-un interviu prin ce a trecut. “Când am plecat către spitalul din Târgu Mureș, eram un om care n-avea la dispoziție decât două posibilități capitale: da sau nu. În formă în care mă găseam, nu știu cât aș mai fi putut s-o duc: abia mergeam, abia mai respirăm, dacă făceam cinci păși oboseam îngrozitor. Așa că această operație era singură soluție. Cu gândul asta m-am dus la Târgu Mureș. Din fericire, operaţia s-a desfăşurat în condiţii impecabile şi le mulţumesc pentru asta tuturor celor care s-au ocupat de mine la clinica de chirurgie cardio-vasculară”, a relatat Mihai Constantinescu pentru Formula AS.

Citeste si: Adela Popescu, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii!”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit cu un mare regret în suflet. Dorința lui nu a putut fi îndeplinită niciodată

Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic: "Ce o fi în cealaltă parte, habar nu am"

„Îmi doresc să fiu sănătos și să pot să am un trăi decent. Asta e tot. Am înțeles că viața e o iluzie, iar noi suntem niște pasageri. Niște pasageri care ne luptăm cu disperare... nu știu pentru ce. Când bobina se termină, n-a fost, până la urmă, nimic. Mă refer la viață asta materială. Ce o fi în cealaltă parte, habar nu am. Poate că, la un moment dat, vom află.

Viața asta, de pe Pământ, și-a pierdut, din păcate, cele două aspecte esențiale: cel spiritual și cel sentimental.”, a mai spus Constantinescu.( citeşte dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a murit Mihai Constantinescu)

Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic: "Fără un miracol, nu știu unde vom ajunge” 

„Că să poți să fii sentimental și spiritual ai nevoie de frumos, de bunătate, de înțelegere, de caritate, de toleranţă. Virtuți care sunt pe cale de dispariție. Inclusiv muzica frumoasă, melodioasă și cu versuri cu miez aproape că nu mai e de găsit. Deși ea e atât de importantă! Pentru că te ajută să te transferi în acea zonă, la acel nivel, mai înalt, al spiritualității și al sentimentului. Oamenii sunt azi agresivi, stresați, irascibili, îngrijorați, răi gratuit. Azi e ceva foarte complicat să fii un om normal. Fără un miracol, nu știu unde vom ajunge”, a încheiat Mihai Constantinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marius Țeicu, devastat de moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic”

Declarația emoționantă a Monicăi Pop, după moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Au făcut tot posibilul”

Mihai Constantinescu, cenzurat de regimul comunism! Melodia pe care a scos-o a înfuriat-o pe Elena Ceușescu

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies