Mihai de la Akcent si sotia lui, Laura, se pregatesc sa infieze un copil!

Daca pe plan profesional lui Mihai Gruia, unul dintre membrii trupei Akcent, nu-i merge stralucit, pe plan personal, e totul roz. Mihai si sotia lui, Laura, se iubesc de peste 8 ani si au o relatie extraordinara.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Gabriela Grigoriev

fara descriereMihai si Laura GruiaMihai si Laura Gruia se sustin reciproc, se iubesc si au multe lucruri in comun! Cei doi sunt casatoriti de cinci ani, insa inca nu au devenit parinti. Ei bine, asta nu inseamna ca Mihai si Laura nu petrec mult timp alaturi de copii. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca solistul de la Akcent si sotia lui se pregatesc sa infieze un copil dintr-un orfelinat pe care-l viziteaza foarte des.fara descriereMihai si Laura sunt casatoriti de 5 ani

“Mihai si Laura se implica in multe actiuni caritabile, dar lor nu le place sa se laude cu asta. Merg de ani buni la orfelinate, duc jucarii copiilor, ii scot la film, la mall. Acum chiar sunt hotarati sa infieze un copil. Mihai vrea o fetita, Laurei ii este indiferent. Dureaza insa pana infiaza pentru ca sunt multe acte de facut, sunt pasi de urmat. Sigur, si ei vor face un copil al lor, dar daca pot ajuta si sunt cu sufletul deschis, de ce sa nu o faca?”, ne-a declarat o buna prietena de-a Laurei Gruia.

EXCLUSIV! Un necaz nu vine niciodata singur! In plin scandal cu trupa, Sorin de la Akcent s-a despartit din nou de iubita lui! Afla care e motivul!

Exista viata si dupa Akcent! Mihai si Sorin par mai fericiti ca niciodata!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate