Mihai Gâdea, alături de fiica lui, Karina! A anunţat, în lacrimi, că se zbate între viaţă şi moarte: "A avut un accident"

Autor: A.N.C.
 
Mihai Gâdea a făcut un anunţ trist chiar de Crăciun, în timp ce alături de el, în platou, se afla chiar fiica sa, Karina. 
 
La TV se difuza o melodie interpretată de Karina- Somewhere only we know, iar Mihai Gâdea a anunţat că cel care a filmat clipul se zbate acum între viaţă şi moarte, după ce a suferit un accident cumplit.
 

 

 
"Este o mică problemă. Cel care l-a filmat, un om minunat, un profesionist fabulos, Robert, a avut un accident şi, în aceste ore, se zbate pe un pat de spital între viaţă şi moarte. Nu am niciun fel de dubiu că va învinge. Zilele şi nopţile acestea a fost foarte greu. Ştiu însă că va vedea într-o zi, această înregistrare, şi va şti că toţi cei care îl cunoaştem am fost alături de el şi nu am făcut altceva decât să ne rugăm în permanenţă, iar medicii au făcut tot ce au ştiut mai bine.
 
Ştiu sigur că va învinge această bătălie.
Acesta este Robert, un învingător, aşa a fost mereu şi aşa va fi şi acum. Este un om fabulos, coleg de-al nostru şi un foarte bun prieten. Se zbate şi câştigă în fiecare zi câte un centimetru. Poate uneori mai mult. Şi va învinge. Din păcate, aşa este viaţa. Aşa sunt uneori şi sărbătorile. Am tot fost la spital în această perioadă şi am văzut foarte mulţi oameni care veneau pentru cei dragi care duceau diverse bătălii.
Aceste sărbători nu ar trebui să fie dramatice pentru nimeni, dar uneori sunt dificile”, a spus Mihai Gâdea, vizibil emoţionat, în timp ce se afla în platou alături de fiica sa, Karina.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O fetiţă de şase ani şi bunica ei au murit într-un incendiu. Mama copilei a ajuns la spital după ce a aflat vestea

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica! Motivul surprinzător pentru care fosta blondă de la Cotroceni nu va mai dormi la ”răcoare”

Tragedie lângă Capitală! O persoană a murit, după ce a fost călcată de maşină

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies