Mihai Gâdea, apariție de senzație la TV, după ce s-a întors din vacanța din Dubai!

Mihai Gâdea s-a întors cu un aer mai fresh din vacanță. Toată lumea i-a observat schimbarea de look.

Mihai Gâdea, apariție de senzație la TV, după ce s-a întors din vacanța din Dubai!
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră este Mihai Gâdea. Se pare că acesta și-a petrecut ultimele zile în Dubai, iar acest lucru s-a putut observa din fotografiile postate pe contul său de socializare. Însă, ceea ce le-a atras atenția tuturor a fost faptul că omul de televiziune a venit cu un aer mult mai fresh din vacanță.

Citeste si: Mihai Gâdea a rupt tăcerea! Motivul pentru care ar fi părăsit subit platoul emisiunii: „E pe un pat de spital...”

De data aceasta, moderatorul s-a prezentat în fața telespectatorilor cu un nou look. Mihai Gâdea a decis să își lase barba mare, look cu care oamenii nu sunt foarte obișnuiți. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Mihai Gâdea, apariție de senzație la TV, după ce s-a întors din vacanța din Dubai!
Mihai Gâdea, apariție de senzație la TV, după ce s-a întors din vacanța din Dubai! [Sursa foto: Captură YouTube]

Mihai Gâdea, în doliu! Coronavirusul i-a luat o persoană dragă!

Mihai Gâdea  a făcut un anunț extrem de trist în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Prezentatorul tv a pierdut o persoană dragă familiei sale. Unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii Sinteza Zilei, în direct! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator: „Stați! E ceva important...”

„Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… «Wow, venea Mircea». Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a spus prezentatorul la “Sinteza Zilei”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou record al infecțiilor cu coronavirus și al deceselor, înregistrat de la începutul pandemiei. Peste 5000 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii Sinteza Zilei, în direct! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator: „Stați! E ceva important...”

Mihai Gâdea a rupt tăcerea! Motivul pentru care ar fi părăsit subit platoul emisiunii: „E pe un pat de spital...”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies