Mihai Gâdea, schimbare totală de look! Cum a apărut realizatorul tv după vacanță

Mihai Gâdea a început schimbarea look-ului său încă din vacanța petrecută alături de soția sa, într-o locație exotică.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

La începutul acestui an, Mihai Gâdea a fost într-o vacanță alături de soția Agatha Kundri și acolo a început să-și lase barbă.

fara descriere

Așa că, zilele trecute când a reapărut la tv după o scurtă pauza, Mihai Gâdea a apărut schimbat. Cu barbă și o freză ușor răvășită, Mihai Gâdea a surprins pe toată lumea.

Citeste si: Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Gheorghe Dincă nu primește aprobare să stea de vorbă cu un preot: "Dacă se apropie vreun popă de el, e nenorocire"

fara descriere

 

Mihai Gâdea și-a lăsat barbă. Este căsătorit cu Agatha și are o fată de 17 ani

Mihai Gâdea, în vârstă de 42 de ani este căsătorit cu Agatha Kundri (37). Soția realizatorului de emisiuni este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică triatlonul (înot, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool.

Mihai Gâdea și Agatha Kundri au împreună o fată de 17 ani, de care realizatorul tv este extrem de mândru. Mai mult chiar, Mihai Gâdea nu ezită să împărtășească cu fanii din online iubirea pentru copilul său, ori de câte ori are ocazia. Din fotografiile postate în mediul online pare că realizatorul are o relație perfectă cu fiica sa și petrec mult timp împreună. Mihai adoptă un comportament pe măsura vârstei fiicei sale, făcând selfie-uri care stârnesc amuzamentul tuturor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate