Mihai Găinușă s-a reprofilat. Cu ce se ocupă fostul coleg de emisiune al lui Șerban Huidu, de când a renunțat la televiziune?

Colegul de emsiune al lui Șerban Huidu a renunțat la camerele de filmat și și-a ales o cu totul altă ocupație.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Mihai Găinușă, cunoscut pentru emisiunea pe care o prezenta alături de Șerban Huidu, s-a reprofilat de când a renunțat la televiziune. Fostul moderator și-a încheiat activitatea în 2014 și a dorit să facă o schimbare în ceea ce privește cariera sa, așa că a ales să se implice în mai multe

proiecte ce i-au adus satisfacție și recent s-a întors la prima sa pasiune, radioul.

Citeste si: Ce s-a ales de milioanele lui Mihai Găinușă, la 7 ani de la cearta cu Șerban Huidu? Probleme cu banii pentru fostul Cârcotaș!

Mihai Găinușă, de la prezentator de televiziune, la moderator de radio

Viața lui Mihai Găinușă s-a schimbat complet de când a ales să își încheie socotelile cu postul de televiziune care l-a consacrat și a părăsit emisiunea pe care o modera de ani de zile. Fostul coleg al lui Șerban Huidu o duce, însă, foarte bine, căci acum lucrează la un post de radio alături de Oana Paraschiv, cu care prezintă în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00.

Mihai Găinușă s-a angajat în radio

Mihai Găinușă, alături de actuala lui colegă, Oana 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Mihai Găinușă a intrat în televiziune în 1997, iar 14 ani din viața profesională și i-a petrecut doar în cadrul proiectului umoristic care a intrat în toate

casele oamenilor și le-a adus zâmbetul pe buze: "Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.
Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici."
, spunea la acea vreme prezentatorul, imediat după ce își anunțase plecarea.

Șerban Huidu a încercat să-l readucă pe colegul lui din nou la emisiune

Șerban Huidu

[Sursa foto: Facebook]

Șerban Huidu a încercat să reia proiectul alături de Mihai Găinușă

Cu toate că Mihai Găinușă își găsise un alt loc de muncă, fostul moderator ar fi acceptat, inițial, în 2015, să revină la emisiune alături de Șerban Huidu, chiar la propunerea celui din urmă.

Citeste si: Scandal monstru între Huidu și Găinușă pe tema criminalului din Caracal! ”Viața îți rezervă surprize nebănuite”

Când au început filmările, însă, Mihai s-a răzgândit și nu a mai vrut să participe, lucru care l-a făcut pe colegul lui să fie extrem de revoltat: "Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşă întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: 'Mișule, unde eşti?'. 'La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!", declara Șerban Huidu  acum câțiva ani, pentru Impact.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a aflat Gabriela Cristea sexul copiilor ei? Vedeta a folosit o metodă surprinzătoare: "A ieșit că va fi fată"

Emisiunea Mirelei Vaida, înlocuită! Cu ce au decis patronii să schimbe formatul prezentat de vedetă?

Nicole Cherry, în lacrimi. Ce spune artista despre mama ei acum, când și-a adus fetița pe lume? "Cumva ea așa a simțit..."

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies