Vedete

Mihai Gruia a vizitat 30 de tari, dar n-ar pleca niciodata din Romania definitiv

Actorul a povestit despre ce inseamna sa fii pozitiv si optimist intr-o lume haotica, dar si daca si-ar fi dorit sa traiasca intr-o alta tara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Mihai Gruia a vizitat 30 de tari, dar n-ar pleca niciodata din Romania definitiv
Mihai Gruia Sandu a fost intrebat de reporterii replicavedetelor.ro daca si-ar fi dorit sa traiasca in alta tara. „Imi place tara mea si cred ca nu am reusit sa o cunosc cum as vrea. Am colindat mult prin lume, cred ca in jur de 30 de tari, si peste tot m-am simtit bine, dar ca turist!  Ba, poate, intr-o zona din Costa Rica, ce semana izbitor cu Apusenii, pe un versant ce ducea la un vulcan urias, mi-am zis ca, daca as avea bani multi cand voi iesi la pensie acolo as vrea sa am o casuta cu livada pe malul unui parau. Dar nu m-am luat niciodata in serios. Asa am zis si de Elvetia, ca este tara perfecta pentru pensionari, dar nu ma vad pensionar intr-un chalet suisse.”, a spus actorul.

Iar daca se considera sau nu o persoana pozitiva, indragitul actor a declarat: “Sunt optimist si pozitiv pentru ca am zilnic dovezi ca o inteligenta superioara vegheza asupra noastra a tuturor, ne iubeste si ne impiedica sa facem prostii prea mari! Si, daca le facem totusi, ne iarta sau ne trage putin de urechi. Si ne mai ofera o sansa. Are cineva cel mai mic motiv sa fie pesimist, cand asemenea iubire se revarsa zilnic peste noi in cantitati nelimitate?” a conchis Mihai Gruia Sandu.

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune