Mihai Leu, arbitru în Anglia la o supergală de box! "Aş vedea un meci între Ciocan şi Chisora!"

Mihai Leu a imbracat din nou haina de arbitru international de box.

Distribuie pe:

fara descriereFoto: iClara.roCampionul mondial la box din 1997, Mihai Leu a petrecut Ziua Naţionala a Romaniei in avion, el întorcandu-se duminica seara de la Londra. In capitala Angliei, romanul a arbitrat doua meciuri de box in cadrul unei supergale ce a avut loc la Copper Box Arena.
In primul meci la care Mihai Leu a fost arbitru de masa, s-a pus in joc titlul european WBO la categoria supermijlocie, care a fost castigat de Frank Buglioni. Bucuria a fost enorma pentru englezi intrucat boxerul nascut in Londra se afla la prima performanţă la acest nivel. El l-a pus la pamant pe cehul Stepan Horvath în runda a 8-a.
In al doilea meci unde Mihai Leu a fost arbitru judecator, confruntarea a avut loc intre britanicul Dereck Chisora si cehul Ondrej Pala pentru tilul intercontinental WBO la categoria grea. Si de aceasta data, boxerul britanic s-a impus prin knock out, in runda a treia dupa ce i-a aplicat adversarului o serie de lovituri nimicitoare. kalooga_36441" Anglia este una din tarile cu traditie uriasă in box iar aceasta gala de la Copper Box Arena a fost organizata impecabil. Atmosfera a fost extraordinara, publicul fantastic intr-o sala plina cu personalitati din boxul mondial. “Pe 20 decembrie, voi arbitra la gala de box Evil Fight Night din Hamburg, unde se va bate Christian Ciocan Hammer cu americanul Kevin Johnson. Cred ca ar fi interesant de văzut anul viitor un meci intre Ciocan si britanicul Chisora", a aratat Mihai Leu.
Pe strazile si la gala din Londra, Mihai Leu s-a intalnit cu foarte multi romani dar si cu cativa prieteni mai vechi din boxul mondial, precum fostul campion mondial la box, ungurul Istvan Kovacs sau Frank Warren, managerul lui Dereck Chisora. La aterizarea in tara, reprezentantii companiei Tarom i-au daruit lui Mihai Leu un steag simbolic si l-au fotografiat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate