Mihai Mitoseru a fost singurul care a vizitat-o pe Oana Zavoranu dupa externarea ei! Afla in ce stare a gasit-o

Dupa ce in urma cu cateva zile a ignorat mesajele pe care le-a primit de la Oana Zavoranu, Mitoseru regreta ce a facut si a luat legatura cu aceasta dupa ce a incercat sa se sinucida.##VIDEO9286##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Mihai Mitoseru a fost singurul care a vizitat-o astazi pe Oana in intimitatea caminului ei. Acesta sustine in continuare ca vedeta nu a vrut sa se sinucida, ci a luat mai multe pastile pentru durerile pe care le are.

"Era adormita, tocmai plecase salvarea care ii daduse niste pastile de cap. Nu e hidratata, nu poate manca sau bea, Marioara i-a pus o farfurie cu pilaf pe noptiera, cum fac mamele. Ea a plecat aiurea din spital ieri, a gresit. Cand am ajuns eu, ea dormea si mama ei mi-a zis ca acele dureri de cap sunt mostenite de la tatal ei.

fara descriereEra sedata si a spus ca nu vrea la spital. Eu nu cred ca ar fi putut lua cocaina sau heroina, nici drogatii nu cred ca pot face asta. Poate pastile de cap si de durere, sa incerce sa ceva, nu sa se omoare, ci intr-o stare proasta fara sa stie ce se poate intampla. Am vazut analizele cu ce a avut ea in corp",
a marturisit Mitoseru pentru WOWbiz.

Acesta a mai spus ca Oana nu bea alcool de fel si ca singura data cand el a vazut-o consumand licori bahice, el a fortat-o: "Oana a baut un singur shot de B52 fortata de mine. Ea nu umbla in cluburi si eu i l-am dat sa bea si s-a imbatat. Ea are probleme cu suc si a luat pastilele cu el, bea 3-4 litri pe zi."

Mitoseru nu crede ca Oana are fire de sinucigas pentru ca o cunoaste foarte bine: "Sinucigasii sunt o categorie aparte, am aflat de asta cand a murit Madalina Manole. Sunt doar anumiti oameni care fac asta, Oana nu e unul din ei. S-a impacat cu mama ei dupa atata timp in care s-au injurat la televizor, e cu Razvan, un baiat dragut si educat, dar nu e puternic. El e ca Pepe, e in spatele ei si ea are nevoie de un barbat puternic."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate