Mihai Mitoșeru și fosta soție, din nou împreună, la 8 luni de la divorț? Adevărul despre apariția-surpriză a lui Noemi în sala de operație a fostului soț!

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta lui soție, Noemi. Cei doi își ascund momentan apropierea, susțin surse apropiate celor doi.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta lui soție, Noemi. Cei doi își ascund momentan apropierea, susțin surse apropiate celor doi.


In articol:

Mihai Mitoșeru și Noemi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, la aproape 8 luni de la divorț. Împăcarea a venit aproape miraculos, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru este posibil. ”Deocamată nu se poate vorbi despre o relație. Iar ei nu vor recunoaște momentan că mai e ceva între ei”, ne-au relatat, însă, surse din apropierea celor doi.

Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună la 8 luni de la divorț? Ce s-a întâmplat în sala de operație?

Mihai Mitoșeru s-a operat, joi, de varice, intervenția chirurgicală nefiind una programată. Vedeta a mers la un control de rutină și a aflat că riscă să moară în orice moment din cauza unei vene care nu fusese închisă bine la precedenta opreație de varice. Operația nu era una complicată, dar ca orice intervenție presupunea niște riscuri. Când a aflat că urmează să ajungă sub laser, Mitoșeru nu și-a sunat familia ci... fosta soție.

Citeste si: Noemi a fugit după Mihai Mitoșeru, la spital. Blondina nu a putut să îl lase singur pe fostul soț

Citeste si: Omenirea e pusă în pericol de o altă nenorocire. Cu ce vor să ne hrănească - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Mihai Mitoșeru, imagini de ultim moment de la operație! ”Tu puteai să mori oricând”! EXCLUSIV VIDEO&FOTO

Citeste si: Mihai Mitoșeru, de urgență pe masa de operație. Prezentatorul tv a fost la un pas de moarte

Noemi a ajuns într-un suflet la spitalul privat în care Mitoșeru a fost operat însă a încercat să nu fie observată. Lucru destul de complicat, în condițiile în care Mihai este cunoscut ca un tip vulcanic, care e mereu în centrul atenției. Partic, înainte de operație s-au strâns în salonul lui Mitoșeru, unde se afla și Noemi, cam jumătate din cadrele medicale din unitate. Așa s-a aflat practic că cei doi au rămas în relații bune.

Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună la 8 luni de la divorț? Un ”miracol” posibil

Doar că, se pare, ar fi puțin mai mult de atât. Sursele WOWbiz.ro susțin că nu este exclus ca cei doi să formeze în viitorul apropiat din nou un cuplu, mai ales că Mitoșeru pare să-și dorească destul de mult acest lucru. Noemi, pe de altă parte, încă mai șovăie...

Chiar și așa, împăcarea dintre cei doi este cu adevărat un lucru ieșit din comun. Deși s-au despărțit în relații bune, cei doi nu și-au mai vorbit o perioadă, iar Noemi a plecat din țară, ea fiind sterwardesă. La sfârșitul anului trecut, chiar, presa a scris că frumoasa blondă și-a găsit deja un alt iubit. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat atât de mult încât soarta i-a readus pe cei doi unul lângă celălalt. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Nu este real. Adevărul despre cazurile COVID-19: E de 15 ori mai mare

Cei care au această grupă de sânge au risc crescut de a dezvolta cancer gastric! Este cel mai des întâlnită grupă de sânge la români

Alegere grea pentru Mihai Mitoșeru! S-a îndrăgostit de o bombă sexy, dar Noemi, fosta soție, îl vrea înapoi

Cum se distrează Mihai Mitoșeru după divorțul de Noemi! A fost filmat în compania unei dansatoare din buric VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies