Mihai ”Munti” Munteanu, cel care a câștigat ”Chefi la Cuțite”, a ajuns pe masa de operație!

Mihai ”Munti” Munteanu a ajuns pe masa de operație! Și-a făcut micșorare de stomac.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mihai ”Munti” Munteanu, cel care a câștigat un show culinar cunoscut, și-a luat inima în dinți și a mers la masa doctorului pentru a-și face micșorare de stomac! Tânărul a povestit într-o emisiune de televiziune despre intervenția la care a fost supus. El și logodnica lui au trecut prin acest lucru, iar rezultatele au fost foarte bune.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei între Roxana și Raffa! E vorba de Andy! Andreea Mantea a intervenit imediat

Citeste si: Deea i-a propus lui Ricardo să se despartă de Raluca și să formeze un cuplu cu ea! Ce reacție a avut concurentul de la Puterea Dragostei

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, de urgenţă la medic! Uite ce a păţit vedeta! "Am făcut un accident!" VIDEO EXCLUSIV!

„Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…) Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”, a zis el într-o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: