Mihai Neșu a primit o veste devastatoare. A murit de leucemie

Mihai Neșu a mai primit o veste proastă după ce unul dintre apropiații săi a murit prematur, la 28 de ani, din cauza unei boli necruțătoare.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Mihai Neșu a primit o veste devastatoare. A murit de leucemie


In articol:

Mihai Neșu și-a mai pierdut un apropiat. Fostul fotbalist, care a trecut printr-o mulțime de drame în ultimii zece ani, a fost anunțat că un colaborator de la fundația sa a murit la doar 28 de ani.

Vasile Balc a murit de leucemie. Ce mesaj a postat Mihai Neșu

Drama lui Vasile Bâlc a început în decembrie 2019, când a fost diagnosticat cu leucemie. În ciuda suportului financiar și medical, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Dragi prieteni,

Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Citeste si: Mihai Neșu are nevoie de trei milioane de euro! Ce vrea să facă fostul fotbalist

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim :) Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Neșu a ajuns la tribunal după ce s-a separat de fotbalistul paralizat de la gât în jos! Vezi motivul pentru care se judecă frumoasa Maria!

Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.

Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus", a scris Mihai Neşu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate