Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile: „Nu mi-ar face mie bine să port pică. Iar durerea sufletească e la el!”

Chiar dacă olandezul Alje Schut i-a provocat, involuntar, accidentarea, Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile.

Autor: Matei Vaihan

Fire credincioasă, Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile. Coleg cu Alje Schut la echipa olandeză Utrecht, Neşu a fost lovit involuntar de acesta, în timpul unui antrenamnet de pe 10 mai 2011, şi s-a ales cu o vertebră cervicală ruptă şi o viaţă petrecută în căruciorul cu rotile. “Nicio clipă nu l-am urât! Nici atunci, nici acum.

Am trecut peste moment. De fapt, el, săracu', n-a avut nicio vină. Iar durerea sufletească e la el!”, a mărturisit Neşu pentru Gazeta sporturilor.( vezi cine este femeia care are mereu grijă de Neşu)

Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile: "A m încercat să ne comportăm cât de normal se poate”

„E mai greu să înduri sufleteşte un rău pe care l-ai făcut, chiar şi involuntar, decât unul ce ţi s-a făcut. Am mai vorbit cu el, e antrenor la juniorii lui Utrecht. Chiar m-am întâlnit cu Schut când am fost eu în Olanda la control. N-a venit niciodată să mă vadă la Oradea, probabil i-ar fi fost greu. Dar ne-am revăzut în Olanda, când am fost la tratament, am încercat să ne comportăm cât de normal se poate”, a mai dezvăluit Neşu.

Citeşte continuarea materialului pe ştirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Masura radicala luata de fotbalistul care l-a accidentat involuntar pe Nesu! Vezi ce a ajuns sa faca Alje Schut

Interviu emotionant cu Mihai Nesu, in exclusivitate, la WOWbiz! La sase ani de la accidentul care l-a lasat paralizat, Nesu a facut marturisiri emotionante: ”Ii multumesc lui...

Mihai Nesu, suflet urias! A devenit un inger pentru copiii cu probleme locomotorii! Iata-i pe micuti la lucru, in sala de recuperare, cum sunt ajutati sa reinvete sa paseasca!

Fosta sotie a lui Mihai Nesu si-a regasit zambetul! Maria si-a petrecut vacanta cu barbatul despre care amicii spun ca fac o echipa minunata!

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Mircea Lucescu, urmărit toată cariera de un blestem aruncat după un meci. Antrenorul care l-a luat la țintă pe „Il Luce”

Mihai Nesu, suflet urias! A devenit un inger pentru copiii cu probleme locomotorii! Iata-i pe micuti la lucru, in sala de recuperare, cum sunt ajutati sa reinvete sa paseasca!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies