Mihai Nesu revine in fotbal! Vezi ce va face si unde!

Sunt prieteni de-o viata si se pare ca nimic nu poate strica relatia dintre ei. George Ogararu a venit ca antrenor la cei de la Universitatea Cluj si nu l-a uitat pe bunul sau prieten, Mihai Nesu.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereChiar daca soarta a fost dura pentru Mihaita si cariera lui fotbalistica s-a incheiat brusc la un antrenament al celor de la Utrecht cand s-a ciocnit cu un coechipier, lui Nesu i s-a oferit acum sansa de a reveni in sportul care l-a consacrat.

El a fost cooptat in staff-ul celor de la Universitatea Cluj ca si video analist in cadrul clubului. El va sta la Oradea si o data pe saptamana se va deplasa la Cluj pentru a face analiza video a partidelor sau a adversarilor clujenilor. "Va mai exista un membru în staff-ul nostru: Mihai Neşu. Va fi video-analist in cadrul lui “U” Cluj. Ma bucur ca a acceptat sa lucram împreuna. Este la Oradea si o data pe saptamana va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum si de acasa”, a spus George Ogăraru, noul antrenor al lui “U” Cluj, scriu cei de la ProSport.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate