Mihai Onila predica Apocalipsa pe Pamant: "Timpul religiei se apropie de final"! Artistul care si-a pierdut fiica acum cateva saptamani a scris o carte pe care o promoveaza cu citate din... Iisus!

Mihai Onila pare sa fi intrat intr-o noua etapa de evolutie spirituala. Artistul care si-a pierdut fetita de 10 ani, in urma cu doar cateva saptamani, predicand moartea religiilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMihai Onila s-a apropiat de credintaMihai Onila isi promoveaza, de cateva zile, o carte la care a lucrat in ultima perioada: „Noul Pamant”. Artistul care a trecut recent printr-o drama uriasa: moartea fiicei de 10 ani, transmite zilnic mesaje, in mediul online, ca venind din partea lui Iisus Christos, fara ca respectivele citate sa se gaseasca in Biblie. In acest mod, Onila isi promoveaza volumul sau, care il ofera prietenilor virtuali prin e-mail, in format electronic. (Mihai Onila crede in reincarnare! Ce spune artistul despre mortii care se intorc pe pamant sub o alta identitate)

„Mesajul lui Iisus de astazi: Religia va fost data si de folosinta dupa venirea lui Iisus Christos pentru a va invata si a va propovadui prin preoti Caile Lui si ale lui Dumnezeu!!! Timpul religiei se apropie de final!!! Pregatiti-va pentru Noul Pamant si puneti in practica pentru ca aici fiecare dintre voi veti deveni Preoti si Fii de Dumnezeu prin activarea Suflarii Lui Dumnezeu, care la Inceputul omenirii a fost pusa in voi!!! Numai asa vom evolua si vom pasi catre Pacea de 1000 de ani promisa si proorocita!”, scrie Mihai Onila, indemnandu-si prietenii sa-i solicite prin e-mail cartea pe care a scris-o.fara descriereArtistul tocmai a trecut printr-o tragedie uriasa: si-a pierdut fiica

Conceptul de „Noul Pamant” apare in Apocalipsa 21:1 – „Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou; pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera si marea nu mai era”. Noul Pamant reprezinta locul in care cei mantuiti vor trai „dupa inviere”, in comuniune cu natura si cu Dumnezeu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate