Mihai Onila, replica dura catre un amic: "Nu inteleg ce vrei sa spui cu "revino-ti", m-ai vazut cumva ametit sau beat, despre ce vorbim?"

Mihai Onila discuta despre cunoasterea Bibliei cu diverse persoane pe internet.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInca afectat de disparitia fetei lui, Ioana Emily Hope, rapusa de cancer la doar 9 ani, Mihai Onila mai are puterea sa discute cu prietenii virtuali despre cat de puternic este mesajul Bibliei.

"Mesajul Lui Iisus de astazi :
Religia va fost data si de folosinta dupa venirea Lui Iisus Christos pentru a va invata si a va propovaduii prin preoti Caile Lui si ale Lui Dumnezeu !! Timpul religiei se apropie de final !!! Pregatiti-va pentru Noul Pamant si pune-ti in practica pentru ca aici fiecare dintre voi veti devenii Preoti si Fii de Dumnezeu prin activarea Suflarii Lui Dumnezeu care de la Inceputul omenirii a fost pusa in voi !!! Numai asa vom evolua si vom pasii catre Pacea de 1000 de ani promisa si proorocita!",
a scris fostul component al trupei Axxa pe contul lui.fara descriereIn replica, pe langa o multime de mesaje de sustinere si de acceptare a mesajului, un amic i-a scris cantaretului stabilit in Belgia, la Anvers: "Mihaitza, revino-ti, fii tare taticu! Noi suntem alaturi de tine, intr-o zi pe toti ne va-nghiti pamantul!". Deranjat, Onlia a replicat scurt si la obiect: "Nu inteleg ce vrei sa spui cu "revino-ti", m-ai vazut cumva ametit sau beat, despre ce vorbim?".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate