Mihai Petre, facut praf: "I-a dat 6 lui Kirita! Las-o in puii mei! E prieten cu tatal lui Sore si vecin in paradisul verde" - Vezi cine a facut un mega scandal la Dansez!

Giani Kirita si partenera lui, Dana, au fost condamnati la Duel saptamana trecuta. Familia concurentei nu este de acord cu notele pe care cei doi le-au primit si au facut un mega scandal.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereRudelor nu le-a venit sa creada canda u vazut ca Mihai Petre le-a acordat nota 6 Danei si lui Giani Kirita.

fara descriere"Dana, te asteptam acasa vineri. Nu mai dansa! Intra si ia-ti la revedere si vino fata acasa. Nu se mai poate! Si eu dansez mai bine de 6! Da-o in puii mei! Mihai Petre care e e prieten cu tatal lui Sore si vecin in paradisul verde! Hai lasa-ma ca m-am saturat. N-au avut pe cine sa condamne l aduel cu Ruby! Fac mahalagisme. 6, mai? kalooga_36441" , a spus Andreea, o ruda de-a Danei.

fara descriereNici Giani nu a inteles de ce a fost punctat cu o nota atat de mica.

"Nu vreau sa ma apuc sa vorbesc, eu doar marai acum! Nu imi explic cum alte trupe au luat 10, pe ce? Mie imi spun 'bravo', 'ne-ai impresionat' si intru la duel?", a spus Giani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate