Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4! Primele reacții: „Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi”

Mihai și Elwira Petre au câștigat competiția Asia Express 2021!

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Marea Finală Asia Expres2 2021 a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. Pentru premiul cel mare s-au luptat echipa formată din Mihai și Elwira Petre împotriva echipei formate din Emi și Cuza. La Asia Express 2021 s-au înscris nouă echipe, care au străbătut trasee dificile din Turcia, Georgia, Iordania și Israel, însă doar o echipă a ieșit învingătoare din această competiție.

Cei care au ajuns primii la Turnul lui David, ultima locație din întreaga competiție au fost Mihai Petre și Elwira.

Irina Fodor le-a dat vestea cea mare, iar ei au izbucnit în lacrimi de fericire. Chiar dacă nu au câștigat competiția, Emi și Cuza sunt mulțumiți de parcursul lor de la Asia Expess.

Citeste si: Asia Express 2021. Emi și Cuza, primele declaraţii după participarea la Asia Expres, sezonul 4: ”Se întâmplă ceva rău...”

Elwira Popescu: Nu îmi venea să cred că sunt acolo! Mi s-a rupt pământul sub picioare. Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi, cum țipă, cum sar. Te iubesc atât de mult!

Mihai Petre: Nu pot să cred! Nu realizez asta! Te iubesc! Nu mi-am imaginat că pot trăi atâtea emoție. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Emi: Cel mai supărat eram pentru că se termină tot. A fost momentul când simți că se termină povestea asta.

Cuza: Asia Express m-a făcut să realizez că pot să mă bucur să pierd.

Mihai Petre: Noi și ei am fost unele dintre cele mai puternice echipe de aici și tot respectul pentru ei.

asia express

Mihai și Elwira Popescu au câștigat Asia Express 2021 

[Sursa foto: Captura Video]

Asia Express 2021. Câți bani câștigă concurenții de la Asia Express, sezonul 4 

Cele nouă echipe de vedete care au participat la Asia Express sezonul 4 s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro. Deși concurenții trebuie să se descurce cu un euro pe zi, ei nu pleacă cu mâna goală acasă. 

Ana Baniciu și Raluka au câștigat Asia Express în primul sezon și s-au ales cu suma de 30.000

de euro, pe care au împărțit-o. De menționat este faptul că din suma totală de 30.000 de euro, statul reține 16% impozit, astfel suma finală pe care au împărțit-o a fost de 25.200 de euro, respectiv 12.600 de euro fiecare dintre artiste. Sezonul 2 Asia Express a fost câștigat de CRBL și Oase, iar sezonul al treilea a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Citește mai multe AICI. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies