Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă: „Mi-a mâncat creierii, sute de cratere! Oricum, voiam demult o Revoluţie”

Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă, după cum le-a dezvăluit fanilor săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă, după cum reiese dintr-o postare de-a sa.  “Autostrada "Soarelui"mi-a mâncat creierii ...Luna și pana. Toată vara mi-am rupt cauciucurile până la kilometrul 31, care avea sute de cratere”, a postat Trăstariu.

Citeste si: Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!

Citeste si: Mihai Trăistariu s-a întâlnit la Piatra Neamț cu fratele lui, Vasile: ”I-am strecurat niște bani în buzunar!” FOTO

Citeste si: Mihai Trăistariu are un copil? "Am folosit prezervativul, dar..."

Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă: "Mergi în valuri de la asfaltul topit"

„Acum ... banda 1 e necirculabila. Pur și simplu mergi în valuri de la asfaltul topit. În fine ... mergem mai departe”, a mai scris cântăreţul.  El a postat şi câteva fotografii cu maşina sa, un Volkswagen alb,  putându-se observa pana de la roata din spate stânga. (vezi cum arată apartamentul lui Trăistariu de la malul mării)

fara descriere

Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă: “Toate drumurile mele la București devin o pagubă"

“Toate drumurile mele la București devin o pagubă. Și nu știu pe cine să-njur !!! Oare dacă nu mai plătesc taxa de la Fetești și Rovinietă ... Oricum ... voiam demult o REVOLUȚIE apropos de drumurile noastre oribile pentru care plătim ... DEGEABA. Poate ... ne adunăm vreo 1 milion de români și ... protestăm”, a mai postat Trăistariu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate