Mihai Trăistariu, afectat grav din cauza pandemiei de coronavirus: „Să-mi vând casa, mașina ca să trăiesc?”

Mihai Trăistariu se află printre artiștii români afectați financiar de pandemie.

mihai traistariu
Mihai Trăistariu, afectat de pandemia de coronavirus [Sursa foto: Instagram]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Mihai Trăistaru are probleme financiare mari din cauza pandemiei de coronavirus care a schimbat viețile tuturor. El se află printre numeroșii artiști care așteaptă o rezolvare din partea statului pentru a putea duce o viață decentă. Cântărțeul nu este singurul afectați, de pe o zi pe alta trăiesc și frații lui.

Mihai Trăistariu susține că șomajul tehnic nu îl ajută cu nimic, în comparație cu toate cheltuielile pe care le are.

„Eu nu am venituri decât din școala de muzică și din concerte. Amândouă sunt blocate și sunt foarte necăjit. Nu din cauza pandemiei că înțeleg că înțeleg că toată lumea are probleme. Dar dacă nu mă lași să fac ceva, tu Statul, atunci oferă-mi ceva la schimb. Nu șomaj tehnic de 1.500 de lei, că eu am cheltuieli de 6.000 de lei pe lună numai cu animalele. Deci la mine nu funcționează. Eu îmi plătesc doar utilitățile cu 15 milioane: telefonul și lumina, cablul, internetul. Mie îmi trebuie sume mai mari. Și atunci, eu ce mă fac? Să-mi vând casa, mașina ca să trăiesc?”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru un post de televiziune.

mihai traistariu
Deși sărăcit din cauza pandemiei de coronavirus, Mihai Trăistariu își ajută fratele cu bani [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Mihai Trăistariu continuă să își ajute frații, chiar dacă are probleme financiare

Artistul a mărturisit că frații săi au la fel de multe probleme financiare precum el, însă cu toate acestea, el continuă să îi ajute. Mihai Trăistariu are doi frați, Constantin și Vasile, dar și o soră, pe nume Geanina.

Vasile este pictor de meserie și i-a cerut de mai multe ori ajutorul lui Mihai Trăistariu în acest an.( Citeste si: Cum i-a incendiat fratele lui Mihai Trăistariu casa artistului: ”Dulapul ardea lângă el, iar el stătea în pat”)

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur.

I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar(...) A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Sursă: Spynews

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Casa lui Mihai Trăistariu a luat foc! Cine a incendiat casa artistului: ” Vrei să faci un bine şi uite cum se întoarce”

Care sunt diferențele între apartamentele decomandate, semidecomandate, nedecomandate sau open space

Mihai Trăistariu a făcut ultimele dezvăluiri! Câți bani face artistul după ce a investit în afaceri imobiliare!

Horoscop Zilnic Luni 29 Noiembrie 2021: Fecioarele vor avea un succes aparte pe planul financiar, Leii s-ar putea să fie în preajma unor persoane toxice, de care trebuie să se...

Șoc în România! Decizia luată de KLAUS IOHANNIS! Este absolut revoltător. Președintele a semnat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Un dezastru se poate produce oricând în România. Sute de oameni stau pe o bombă cu ceas

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies