Mihai Traistariu, complexat ca nu e mai inalt! "In China poti sa iti 'lungesti' picioarele!"- Uite ce presupune procedura de "inaltare"

Mihai Traistariu era complexat in adolescenta si era dispus sa faca orice pentru a se inalta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDupa ce si-a aranjat dantura si si-a facut implant de par, acum cantaretul si-a propus o alta kalooga_36441" aroganta".

Traistariu ar vrea sa fie mai inalt (are doar 1,71 m) si a inceput sa se intereseze de procedurile medicale care l-ar putea ajuta sa isi indeplineasca "obiectivul".


El a dezvaluit ca avea doar vreo 16 ani cand si-a propus sa fie mai inalt.

"Citisem ca in China poti sa iti 'prelungesti' picioarele. Ti le taie si ti le lungesc apoi cu vreo cinci centimetri. Pana la urma mi-a trecut", a spus Mihai Traistariu pentru Acasa TV.

"Eram prin liceu si eram atat de obsedat sa fiu mai inalt, m-am dus la mama si am rugat-o sa gasim o metoda sa ma inalt. Am fost la medici, colegi de-ai mamei, si imi spuneau ca o sa mai cresc. Nu am mai crescut...", a explicat el.

Mihai stie ca medicina a evoluat si poate fi mai inalt, insa a depasit complexele pe care le avea. "Trebuie sa stai la pat vreo cateva luni, iti baga niste suruburi. Nu, Doamne fereste!", a declarat cantaretul.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate