Mihai Traistariu, despre fratele lui, Vasile, care traieste izolat: "Nu pot sa ii aud glasul pentru ca spune ca telefonul e periculos"

Mihai Traistariu este foarte trist pentru ca nu poate vorbi cu fratele lui, Vasile, dupa ce acesta a decis sa se izoleze, sa se rupa de rude si prieteni, sa stea singur si sa picteze. Artistul spune ca tanarul nu vorbeste cu el nici macar la telefonul mobil, pe motiv ca este periculos, din cauza radiatiilor.

Distribuie pe:

fara descriere"Mai nou il vad doar la televizor, nu si in alta parte, pentru ca a preferat sa se izoleze. Varul nostru, Nicusor, a fost azi la el si am reusit sa mai aflu ce face, am vorbit cu el, prin intermediari, pentru ca nu vrea sa vorbeasca la telefon. Nu pot sa ii aud glasul...", a declarat Mihai Traistariu pentru Happy Hour.

"Stiam ca sufera de singuratate. M-am intristat, nici nu stiu ce sa ii fac. I-am facut site si i-a scris multa lume. Sunt femei care vor sa il cunoasca, altii s-au oferit sa il cheme in Canada sa predea pictura. Daca ar vrea sa comunice ar iesi din starea asta"
, a explicat cantaretul.

Mihai Traistariu l-a convins cu greu pe fratele sau sa ii puna un telefon fix. "Este un prim pas, te mai suna cineva, mai vorbesti cu cei dragi", a mai spus el. "El s-a retras in casa, dar are de gand sa se duca la manastire", a completat cantaretul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate