Mihai Traistariu nu-si mai suporta fratele: "E un salbatic si un nesimtit! Imi cere mereu bani, imi inspira mila, dar nu sunt banca"

Mihai Traistariu este foarte nervos din cauza faptului ca unul dintre fratii lui ii cere incontinuu bani si nu vrea sa munceasca deloc.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul este indignat de nesimtirea rudei sale si promite ca va pune piciorul in prag cand vine vorba de finantarea acestuia.

"Frate-miu ... pictorul ... nu vrea sa ma vada si sa ma auda ! Il sun in disperare, imi aude vocea si ... inchide. Pe 5 septembrie ... am fost la Piatra Neamt sa-l cad si ... nimic ! Nicio sansa ! E un salbatic! O fi artist ... dar e ... salbatic ! Imi da doar sms-uri sa-i trimit bani sa-si ia calculator, sa-i platesc intretinerea ca nu-i platita de 6 luni. Cu alte cuvinte ... ceea ce nu vede omul de rand este : NESIMTIREA LUI ! O fi talentat ... dar cu mine se comporta oribil ! Si, macar de i-as fi facut rau vreodata !!! I-am decartat bani in nestire ... poate-poate s-o da pe brazda !!! Din pacate ... da ... inspira mila ... insa ... eu nu sunt BANCA NATIONALA !!! Si-a mai dat si demisia anul trecut de la scoala : era profesor de desen. A insinuat ca : EL E ARTIST ... si are nevoie sa fie LIBER ! Liber ... ok ... dar ce mancam ? Ne trimite frate-miu bani ? Ne plateste el intretinerea, gazul, apa si lumina ? Ne plateste plimbarile la Bucuresti cand avem noi chef ? S-O CREADA EL ! La munca fratioare !!! P. S. : O tot trage cu Dumnezeu ! Oare nu i-a spus nimeni ca LENEA e cel mai mare pacat de la D-zeu?" a scris Traistariu pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate