Mihai Traistariu o face praf pe Iuliana Puschila, fosta eleva a lui Brenciu: "Ai spus ca eu te-am remarcat inca din 2007... Facerea de bine e f...tere de u..tere"

Cantaretul este suparat pe Iuliana Puschila, eleva lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei. Se pare ca Traistariu a incercat sa o ajute pe aceasta sa castige pentru ca a fost rugat de tatal ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere kalooga_36441" Iuliana,

N-am pretentia sa ma numesti " mentor " sau mai stiu eu cum ... asa cum il numesti acum pe Horia Brenciu ... dar ... uite ce interviu dadeai acum 2 ani ... chiar cand participai la Vocea Romaniei ... Ai spus atunci ca eu am fost cel care te-a remarcat inca din 2007 ...
Cum se sterg amintirile frumoase si raman doar ... pietrele ... !

P. S. : Apropos, mi-amintesc ca la finala Vocea Romaniei tatal tau m-a sunat si m-a rugat sa dau e-mail catre toti amicii mei sa te voteze ! Evident ca am facut-o ! Chiar daca n-ai castigat, sustinerea mea a fost deplina ! Stii la cati oameni am trimis e-mail atunci ? La peste 12.000 ... Si nu exagerez cu nimic ! Azi am peste 16.000 in lista de contacte ... Doar pe Gmail ... Hm ... si am mai dat si vreo 10 sms-uri ... Am zis ca ... ajuta !

Vorba aia : facerea de bine e f...tere de u..tere ...",
a scris Mihai pe Facebook.fara descriereFoto:www.urban.ro

"Draga Iuliana Puschila ... Trebuia sa vorbesti mai intai cu taticul ... Acum un an de zile am cantat impreuna la Constanta la un concert de caritate ... Aflat in spatele scenei impreuna cu tatal tau ... l-am felicitat si am povestit despre tine si succesul tau la " Vocea Romaniei " ... Din vorba-n vorba ... i-am spus ca stiu din presa ca Brenciu te-a luat in turneu cu el si am fost curios sa aflu din culisele colaborarii tale cu el ... L-am intrebat doar atat : " Ii da si bani Iulianei pentru aparitiile sale ? " Iar raspunsul tatalui tau a fost pe cat de sec, pe atat de sincer : " Ei, da de unde ?

Nici benzina nu mi-o deconteaza ! Ba, mai mult ... uite ... la ultimele spectacole mi-am platit singur cazarea. Am mancat la restaurant ... pe banii mei. " Asta a fost tot dialogul nostru ! Care s-a incheiat firesc : " Mihai, te rog frumos sa nu spui lucrurile astea niciodata, nimanui ... Da ... stiu ... e gafa mea ! Nu m-am putut abtine si am scos porumbelul ... Trebuia sa-mi tin gura si sa-mi vad de treaba ! Iuliana ... am crezut ca-ti fac un bine ! De fapt ... nici nu cred ca ti-am facut vreodata vreun rau ! Ba ... dimpotriva ! Dar ... ca sa ajung sa-mi spui " sa-ti fie rusine " ... cand ti-am dat Premiul " Mihai Traistariu " ... si te-am admirat si apreciat intotdeauna ... e ... prea mult ! Pacat !

Trebuia sa vorbesti mai intai acasa cu tata ... sa-l faci sa-ti recunoasca discutia noastra ... si ... lucrurile nu derapau pana aici ... Uite ce rahat poate sa iasa dintr-o banala fraza scrisa pe facebook. Nici macar eu n-as fi crezut ca ma pot certa cu niste oameni minunati ... pentru o porcarie din-asta ! P.S . : Si uite cum se mai strica o prietenie ... pentru cateva clipe de sinceritate ...", a mai spus Mihai pe net.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate