Mihai Trăistariu, reacții neașteptate după pozele în chiloți: „Mă cheamă la o partidă și mă...”

După ce ani de zile și-a făcut fotografii în chiloți, fanele lui Mihai Trăistariu au început să îi facă propuneri deochiate. Ce mesaje primește artistul în fiecare zi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Chiar dacă nu mai este în centrul atenției ca în urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu nu duce lipsă de fani nici acum.


In articol:

Artistul a dezvăluit ce pățește din cauza unor fani. Deși consideră că ar putea fi un soț și un părinte exemplar, acesta nu a reușit încă să cunoască femeia perfectă.
Mihai Trăistariu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că primește o mulțime de propuneri deochiate cărora a decis să nu le dea curs.

fara descriere

„Eu mi-am făcut o părere despre mine... Cred că prea bună, că eu am senzația că sunt perfect. Că sunt prea cuminte, prea devreme acasă, civilizat că sunt la locul meu, un tată bun aș putea fi... Cred că aș fi perfect pentru căsnicie, dar n-am nimerit ce trebuie. Cred că... caut greșit. Nici nu prea caut, eu sunt destul de timid.

Am postat recent... Băi, vreau, să îmi dea o fată întâlnire, că sunt timid. Dar nu pățesc niciodată! Dacă îți spun cinstit că primesc poze deocheate de o mie de feluri și toate mă cheamă, dar nu mă cheamă la o cafea, mă cheamă la o partidă și mă enervează. Recunosc acum că, când n-am o relație, mai am câte o aventură, că sunt om și na”, a dezvăluit Mihai în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Show total cu Renata! Fosta lui Leo de la Strehaia a înnebunit bărbații VIDEO

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Imaginile șocante cu Roxana Vancea după operația la nas! Declarații exclusive despre intervenția chirurgicală! ”Vineri, îmi scot firele”! VIDEO

Deși mulți ani sperau într-o nouă participare la Eurovision, Mihai Trăistariu a decis să se retragă pe ultima sută de metri și să nu își vadă nici anul acesta împlinit.

Adevăratul motiv pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să aibă o relaţie cu o femeie

Mihai Trăistariu a povestit într-o emisiune tv despre multe noţiuni din viaţa sa intimă, iar cel mai bine punctat subiect a fost viaţa amoroasă.

„De ce nu m-am aşezat la casa mea? Până şi eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greşeli, lăsând la o parte pozele acelea, ca om în general, sunt sufletist, darnic.

N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu ţin relaţii, probabil tocmai cuminţenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdravăn. N-am intrat în panică. Am avut o relaţie, a dispărut, nu sunt îndrăgostit.

Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât sex. Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curvăsăreala, nu-mi stă în fire, probabil moştenesc asta de la părinţi, m-au educat în aşa fel”, a declarat artistul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate