Mihai Trăistariu, turul noului apartament. Detalii picante din cuibușorul de nebunii: „Mi-am pierdut virginitatea cu o fată fără mâini”

Mihai Trăistariu și-a cumpărat un frumos apartament cu vedere la malșul mării și cu această ocazie a oferit detalii picante din viața sa intimă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mihai Trăistariu și-a cumpărat apartamentul mult visat la malul mării, în care investit aproape un miliard de lei vechi. 

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, supărată foc! I-a fost furată identitatea

Citeste si: Alexandru Țiriac iubește din nou? Cine este celebra tenismenă alături de care și-a găsit liniștea

Citeste si: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor vor merge în competiția din Asia! ”La a doua tinerețe m-am gândit să încerc și asta”

Mihai Trăistariu, turul noului apartament. Detalii picante din cuibușorul de nebunii: „Mi-am pierdut virginitatea cu o fată fără mâini”

Mihai Trăistariu a făcut turul casei în cadrul emisiunii Teo Show și pe lângă detaliile legate de amenzajarea apartamentului, Mihai a făcut dezvăluiri picante din dormitor. 

Artistul spune că și-a amenajat apartamentul cu ajutorul unor dezvoltatori și recunoaște că încă nu încă nu se descurcă să folosească toate aparatele electrocasnice.  

„Mi-am dorit spații mari și când l-am văzut pe acesta am zis: aici trebuie să mă mut eu.”, a declarat artistul pentru emisunea Teo Show. 

fara descriere

Pe lângă detaliile ce țin de apartamentul său Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri incendiare despre prima sa noapte de dragoste. Artistul spune că era foarte amorezat de fata cu care a făcut dragoste pentru prima dată, doar că nu avea mâini. 

„Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Ea s-a dus în cealaltă cameră și a ieșit dezbrăcată complet, avea niște mănuși roșii, numai biciul îi mai lipsea ca să fie totul ca într-un film erotic. Și am executat tot ce îmi ordona ea, dar când am ajuns în pat am văzut că nu avea mâini. M-am amorezat încă din prima seară, dar a doua zi când am căutat-o am aflat că plecase în Italia. Avea un erotism și nu mi s-a părut în niciun fel rău”, mărturisește Mihai despre prima sa experiență sexuală. 

fara descriere

Mihai Trăistariu a mai declarat că are fantezii sexuale în trei și pentru acest lucru și-a comandat un pat mare ca să aibă loc pentru experiențe ceva mai complexe. Artistul a dat de înțeles că s-a iubit cu două gemene și este dornic să repete oricând experiența. 

„Două gemene mi-au propus să dormim împreună și a ieșit cu scântei”, a dezvăluit Mihai Trăistariu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate