Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Timp de opt ani au crezut că este mort

Caz șocant în Italia! Un copil român dispărut în Italia, de mai bine de opt ani, și-a regăsit familia.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia
Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia


In articol:

Mihai Fernando Vasile, un copil român care locuia cu mama lui în Italia, a dispărut fără urmă în anul 2012. Ceea ce trebuia să fie o zi obișnuită la școală s-a transformat într-un coșamr pentru mama băiatului. Băiatul locuia alături de mama lui în localitatea Palombara Sabina, de lângă Roma.

Când a văzut că Mihai nu se mai întoarce acasă, femeia a anunțat autoritățule și a apelat la la celebra emisiune de investigații "Chi l’ha visto?". Cu toate acestea, eforturile unei mame singure au fost în zadar, nu era nici urmă de fiul ei.

Citeste si: Caz șocant în Zalău! Un pedofil racola copii de pe stradă pentru a întreține relații intime cu ei. O mămică trage un semnal de alarmă

Citeste si: Videoclip viral! O tânără a riscat să fie linșată de un urs pentru o poză de Instagram

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Terifiant! Tânăr dezbrăcat și legat în lanțuri de propria mamă. FOTO

Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Unde a dispărut timp de opt ani

Deși apropiații femeii se obișnuieră deja cu gândul că este o posibilitate foarte mare ca Mihai să fie mort, mama băiatului nu și-a pierdut niciodată speranța. Femeia a apelat din nou la emisiunea celebră, la data de 24 iunie 2020. Au trecut opt ani de la dispariția băiatului, iar acum tânărul ar fi trebuit să împlinească 24 de ani, potrivit Rotalianul.com.

La puțin timp după difuzarea cazului, au apărut zeci de mesaje de la oameni care susțineau că l-au văzut pe tânăr cerșind în orașul Genova. El a fost găsit în fața unui oficiu poștal din oraș, acompaniat de un câine. După opt ani de zile, Mihai s-a întors din nou la familia lui. (Citeste si: Falsul medic Matteo Politi este în doliu! Cel mai bun prieten al italianului a murit într-un cumplit accident rutier FOTO)

Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia
Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia

Povestea extraordinară a Lilianei, românca devenită eroină în Italia! A muncit gratis într-un spital de bolnavi cu Covid-19

Liliana Ştefănescu este o româncă din Gorj care a plecat în urmă cu 16 ani în Italia pentru un trai mai bun. De când s-a mutat, ea a lucrat non-stop pentru a se putea întreține. A avut mereu mai mult de două locuri de muncă. Acum, aceasta deţine o firmă de curăţenie prin care îşi desfăşoară activitatea, dar lucrează în week-end şi ca ospătar la diverse evenimente.

Românca a devenit un erou în oraşelul italian Manfredonia, aflat la malul Mării Adriatice, în provincia Foggia, după ce a muncit ca asistent medical într-un spital cu pacienți de Covid-19, timp de o lună și jumătate. Ea a refuzat să fie plătitiă sau să fie angajată în cadrul spitalului. A lucrat chiar și 12 ore pe zi în mod voluntar, relatează Adevărul. 

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Oana Cuzino dezvăluie principalele măsuri de protecție împotriva coronavirusului: „Să evităm cu orice chip...”

Ludovic Orban, mesaj tranșant pentru românii care își petrec vacanțele în străinătate: „Avem deficit pe turism!”

Emily Burghelea s-a întors pentru ultima dată la fostul loc de muncă. Cum a fost surprinsă

Nicoleta Guță e invidiată de toată lumea! Nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat un BMW de fițe! Manelista și-a invitat rudele la o tură cu mașina! FOTO

Un tată și-a ucis fiica cu cuțitul pentru kebab, dintr-un motiv șocant: a venit beată acasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies