Mihaita Nesu, atacat de fosta sotie! Femeia ii cere o avere dupa divort - Prietenii lui sunt uimiti: "Ne intrebam cat mai poate"

La cateva saptamani dupa ce si-a ingropat tatal, Mihaita Nesu primeste o noua lovitura. Fosta lui sotie intentioneaza sa il lase si fara bani.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMihai Nesu a divortat oficial de sotia lui, Laura Maria, pe data de 21.10.2014, iar acum urmeaza ca cei doi sa isi imparta bunurile obtinute i timpul casniciei. Se pare ca femeia a vrut mai mult de 50% din avere fiindca magistratii i-au respins cererea.

"Respinge ca inadmisibilă cererea reconvenţională formulată de către pârâta-reclamantă reconvenţională", se precizează pe portalul instanţelor de judecată.

"Nu ştim exact cât a dorit fosta nevastă a lui Neşu de la el, însă sigur este un lucru: nu a vrut să se despartă fără să nu aibă ceva de câştigat. Maria a dorit cel puţin 50% din avere, conform legii în vigoare, dar dacă instanţa a respins o asemenea cerere, este posibil să fi cerut mai mult de 50% din averea strânsă de Neşu. Cu toate acestea, nu putem spune cu exactitate cât", au precizat sursele FANATIK.RO, specializate în domeniul juridic.

Prietenii şi colaboratorii fotbalistului sunt uimiţi de puterea acestuia.

"Vorbele nu pot exprima ce simţim. Când îl vedem puternic, ne oferă un motiv în plus, important, ca să trecem peste probleme. Ne întrebăm între noi cât mai poate să zâmbească. Oare cât? E puternic şi ne bucurăm că poate să treacă peste toate problemele. Nu ştim ce probleme are cu soţia, dar niciodată, nici măcar o dată nu a vorbit negativ la adresa ei, noi ştim că se află în relaţii bune, chiar dacă nu mai pot fi ca înainte de accident", au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii lui Neşu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate