Mihaita Nesu, interviu emotionant: "Credeam ca sunt indestructibil!"

Potrivit gsp.ro, actualul video-analist al formaţiei U Cluj a vorbit intr-un interviu acordat lui Marius Mitran, directorul de imagine al LPF, despre cum i s-a schimbat viata după accident, despre fundatia sa si despre echipa lui de suflet, Steaua Bucuresti

Distribuie pe:

fara descriere"Cand a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afara după o saptamana. Mi se parea ca el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred si in altceva. In prietenie. Un prieten adevarat, care tine la tine neconditionat, are mai multe sfaturi sa-ti dea decat un psiholog. Am inţeles in toate zilele si noptile astea, mai degraba cine nu sunt decat cine sunt. Eu, Mihai Nesu, credeam ca sunt indestructibil. Pana sa ma accidentez, asta credeam. Totul s-a intamplat pentru ca trebuia sa se intample”, a spus Mihaita Nesu.

Potrivit gsp.ro, fostul fotbalist al Stelei are cuvinte de laudă pentru Costel Galca: ”Imi place, e mai placut jocul Stelei acum, dar si mai riscant. Stii cum e, iesi tu la joc, dar ies si ceilalti, ai tu ocazii, dar au si ei. Golul trei cu Aalborg a fost insa o bijuterie”.

Nesu a spus că se va ocupa în continuare de Fundatia Mihai Nesu si ca exista posibilitatea unui parteneriat cu UEFA.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate