Mii de decese de coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente

Profesorul Carl Heneghan, de la Centrul pentru Medicină bazată pe dovezi de la Universitatea Oxford, a observat o problemă cu numărul de decese COVID: ” În prezent, cifrele sunt doar confuze. ”

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Mii de decese prin coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente
Mii de decese prin coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente


In articol:

 

Mii de morți din cauza Covid sunt șterse din registrele oficiale, în urma unei revizii urgente pentru contorizarea „greșelilor”.

Oamenii de știință au ridicat alarma după ce au descoperit că oricine testează pozitiv și  moare mai târziu este inclus, în prezent, în numerele din Public Health England - chiar dacă pesoana în cauză moare lovită de un autobuz luni mai târziu.

Înseamnă că nimeni nu se poate recupera de virus și toate cele 265.000 de cazuri confirmate din Anglia ar și fi în cele din urmă, adăugate la numărătoare.

Matt Hancock va alătura cifrele cu cele din Scoția și Irlanda de Nord, care consideră o moarte ca fiind legată de Covid doar dacă se întâmplă în primele 28 de zile după ce o persoană va dovedi că este pozitivă cu Covid.

De asemenea, va fi stabilită o a doua măsură săptămânală, care înregistrează decese în termen de 60 de zile de la infecție.

Citeste si: Meghan și-a aprins lumea în cap. Dacă nici cu Regina nu i-a mers, cum va fi cu Trump?!? - evz.ro

Citeste si: Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Citeste si: VIDEO| O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut: ”O să mor? Cum o să mor?”

Citeste si: Cristi Borcea a fost umilit crunt de Gigi Becali! Vezi motivul pentru care Borcea nu îl mai poate ierta pe Gigi!

Mii de decese prin coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente
Mii de decese prin coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente

La sfârșitul săptămânii se așteaptă un anunț oficial cu privire la noua abordare.

S-ar putea observa că numărul oficial de decese al Angliei, din cauza COVID, care este momentan de 41.686, acesta urmând să fie redus cu aproximativ 10 la sută - sau 4.170 de cazuri, mai exact.

Profesorul Carl Heneghan, de la Centrul pentru Medicină bazată pe dovezi de la Universitatea Oxford, a observat pentru prima dată gafa la jumătatea lunii iulie.

El a spus că a explicat de ce decesele în Scoția și Irlanda de Nord au fost zero, în timp ce în Anglia au rămas încăpățânate.

Comentând cu privire la schimbările viitoare, prof. Heneghan a spus, fiind citat de The Sun:

„Este o decizie sensibilă. Nu are niciun rost să atribuim decesele de COVID la 28 de zile de la infecție.

În timp ce decesele Scad în Scoția, datele PHE sugerează că problemele sunt mai grave în Anglia.

Dar dacă este cineva care a luat virusul într-o casă de îngrijire în martie și s-a recuperat, iar săptămâna trecută a murit în urma unui atac de cord, ce ne spune asta de fapt?”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bill Gates, implicat în stabilirea prețului unui vaccin anti-COVID? ”Aceste vaccinuri vor avea un preț foarte ridicat”

Un bărbat a împușcat un om, a fugit de poliție, dar a murit ulterior într-un accident de motocicletă! Cum s-a produs incidentul care a pus autoritățile în alertă

Fratele fotomodel al Cristinei Țopescu a sărbătorit la Paris împlinirea a 22 de ani! Sebastian s-a îmbrăcat de ziua lui ca la înmormântarea surorii sale! FOTO

Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies