Mii de români se întorc acasă de Paște! Cozi la graniță în ultimele 24 de ore

Mii de români au ales să se întoarcă în țară, de Paște. În ultimele 24 de ore, potrivit datelor oficiale, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 19.800 persoane.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Mii de români se întorc acasă de Paște! Cozi la graniță


In articol:

Aproape 19.800 de persoane, cetățeni români și străini și peste 14.500 de mijloace de transport au trecut prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore.

Pe sensul de intrare s-au înregistrat aproximativ 10.100 persoane cu 7.900 de mijloace de transport, iar pe cel de ieşire, 9.700 persoane cu 6.600 de mijloace de transport.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj de Paste pentru Romania! "Raman in vigoare toate restrictiile! Nu ne jucam cu viata romanilor"

Citeste si: Numărul infectărilor cu coronavirus crește pe zi ce trece! România a mai depășit un prag critic

Citeste si: Rugaciunea din Vinerea Mare îți limpezește mintea și-ți curăță sufletul

“În această perioadă, dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat este suplimentat, atât în punctele de trecere a frontierei, cât și pe fâșia de frontieră. Zilnic, aproximativ 4.500 de polițiști de frontieră sunt la datorie, mare parte dintre ei în punctele de frontieră la controlul documentelor”, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Amenzi de peste 24.500 de lei

În ultimele 24 de ore s-au aplicat și amenzi usturătoare. Polițiștii de frontieră au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 24.500 de lei pentru 26 de fapte ilegale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate