Mikaela Spielberg, fiica regizorului Steven Spielberg, a devenit starletă de filme porno

Mikaela Spielberg, fiica adoptată a regizorului Steven Spielberg, și-a anunțat recent părinții adoptivi că se pregătește să devină un nume mare în industria pentru adulți.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

 fiica regizorului Steven Spielberg

Mikaela Spielberg, fiica adoptată a regizorului Steven Spielberg, și-a anunțat recent părinții adoptivi că se pregătește să devină un nume mare în industria pentru adulți.

Într-un interviu publicat de The Sun, Mikaela Spielberg a mărturisit că a început deja să se filmeze singură în câteva producții 18+ și că și-ar dori foarte mult că își pună în valoare sexualitatea chiar și la un job de stripperită.

 fiica Steven Spielberg

Mikaela se descrie ca fiind o persoană cu o "sexualitate pronunțată": "M-am săturat să aud oameni care îmi critică corpul sau care vor să mă facă să ajung să îmi urăsc și eu corpul. La fel cum m-am săturat să lucrez zi de zi într-un domeniu care nu îmi aducea niciun fel de împlinire sufletească", a declarat ea.

Steven Spielberg și soția lui, Kate Capshaw, au primit marea veste de la fiica lor în cursul săptămânii trecute.
Mikaela are o relație apropiată cu părinții ei și, potrivit declarațiilor făcute de ea, regizorul s-a arătat surprins de decizia ei, însă în niciun caz supărat.

Mikaela are și un iubit

Mikaela Spielberg

Mikalea se filmează în timpul liber într-o manieră extrem de erotică și care să îi pună trupul în valoare, mai ales sânii.

"Am fost complexată atâta timp de sânii mai mari, însă acum aceiași sâni au ajuns să îmi aducă bani", a mai spus ea.

Mikaela Spielberg

Mikaela Spielberg are o relație cu jucătorul profesionist de Darts Chuck Pankow. Bărbatul îi respectă această decizie și o susține în demersul ei.
Din respect față de iubitul ei, Mikaela a mai spus că nu își dorește să facă sex cu alt bărbat în fața camerei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate