Vedete

Miki de la K-pital, dezvaluiri cutremuratoare despre moartea Mihaelei Runceanu. Cum au reactionat elevii regretatei artiste in momentul in care au aflat cum a fost ucisa | VIDEO EXCLUSIV!

Miki de la K-pital, dezvaluiri incredibile de la moartea Mihaela Runceanu. Ce spune cantareata despre felul in care a primit vestea in perioada adolescentei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, Cornelia Ionescu


Miki de la K-pital, dezvaluiri cutremuratoare despre moartea Mihaelei Runceanu. Cum au reactionat elevii regretatei artiste in momentul in care au aflat cum a fost ucisa | VIDEO EXCLUSIV!icon photo

Indragita de o tara intreaga, Mihaela Runceanu a trait din pacate prea putin. In 1989, cantareata a fost ucisa cu bestialitate intr-un scenariu de groaza, chiar in garsoniera sa din zona Mihai Bravu.

Ancheta vremii a scos la iveala faptul ca solista, aflata pe culmile muzicii usoare, ar fi platit cu viata deoarece calaul ei, Daniel Cosmin Stefanescu, ar fi ravnit la banii stransi de ea in ani si ani de reprezentatii muzicale.

Vedeta a fost strangulata cu cablul de la telefon, apoi arsa cu cruzime, cand era inca vie. Nu avea decat 34 de ani.

Miki de la K-pital, dezvaluiri incredibile de la moartea Mihaela Runceanu! Cum o considera cantareata pe marea artista

La aproape 30 de ani de la disparitia Mihaelei Runceanu, una dintre cele mai bune eleve ale sale, Miki de la K-pital, rememoreaza ce s-a intamplat in acea nenorocita zi de sfarsit de noiembrie!

"Putina lume stie ca, inainte de a fi cunoscuta ca Miki de la K-pital am urmat cursurile Scolii Populare de Arta, la clasa Mihaelei Runceanu. Era o profesoara incredibila si mereu ma incuraja sa evoluez. Ma duceam la diferite festivaluri si Mihaela imi spunea "Sa nu te prind ca vii fara premiu" si nu ma intorceam niciodata cu mana goala. Era minunata, era un om deosebit, era exact ca o mama. Stia cand sa ne certe, cand sa ne iubeasca. Avea un suflet foarte bun, era un om cald... Parca tot astept sa vina”, si-a inceput povestea cantareata.

Miki de la K-pital, dezvaluiri incredibile de la moartea Mihaela Runceanu. “ Aveam 15 ani si atunci cand a murit a fost cumplit. Urma sa ne ducem la un concert cu clasa si imi aduc aminte ca, inainte cu o zi, Mihaela m-a sunat pe telefonul fix si nu eram acasa. A raspuns mama si i-a zis ca nu am venit, dar ca am sa o sun cand ajung. Ea a replicat ca nu este nevoie si ca ne vedem la scoala. A doua zi, cand am intrat in clasa, toti colegii plangeau si nu am stiut de ce. Sincer, acest lucru nu l-am mai spus niciodata, poate si pentru ca m-a marcat enorm. Nu imi venea sa cred ca a fost omorata in felul acesta si ca ea nu mai este in viata. De atunci, n-am putut sa mai fac canto. Am mai incercat, la un moment dat, cu George Grigoriu, dar nu mai era la fel. Mihaela era unica. Tin minte ca mergeam la jogging in IOR, apoi ma duceam la ea, faceam vocalize si plecam direct la scoala. Pacat ca a plecat atat de devreme de pe aceasta lume", a declarat Miki de la K-pital pentru WOWbiz.ro.

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune