Miley Cyrus are probleme cu politia! VEZI ce a patit artista din cauza unui gest de care nu si-a dat seama

Autorităţile sanitare olandeze au deschis o anchetă după ce Miley Cyrus a fumat pe scenă ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, la gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2013, duminică seară, la Amsterdam.

Distribuie pe:

fara descriere"Am primit plângeri în acest sens. Trebuie să anchetăm. Ne vom întâlni în scurt timp cu directorii de la Ziggo Dome pentru a verifica ce s-a întâmplat mai exact", a declarat Tjitte Mastenbroek, purtător de cuvânt al NVWA, potrivit căreia faptele au fost văzute deja la televizor.

Cântăreaţa în vârstă de 20 de ani, a generat noi controverse după ce a fumat, duminică seară, în timpul unui show transmis în direct la MTV, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa kalooga_36441" Wrecking Ball".

Incidentul a fost cenzurat la redifuzarea show-ului în Statele Unite, producătorii preferând să arate un cadru general în loc de imaginile în plan apropiat în momentul în care Miley Cyrus a scos presupusul joint din poşeta sa şi l-a aprins în faţa unei săli care are o capacitate de 17.000 de persoane.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate