Milionarul Alex Bodi e înnebunit după Bianca Drăguşanu. Ce cadou de senzaţie i-a făcut blondei la Paris. Orice femeie şi-ar dori aşa ceva FOTO

Bianca Drăguşanu, cadou foarte scump de la iubit. Uite ce i-a cumparat milionarul.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Drăguşanu l-a uitat complet pe Tristan Tate în braţele omului de afaceri Alex Bodi, un bărbat instărit şi extrem de galant care o răsfaţă cu multe cadouri şi cu vacanţe de cinci stele.

De curand, fosta prezentatoare tv şi iubitul ei au fost plecaţi în Spania şi în Franţa, la Paris, in "oraşul luminilor" indrăgostiţii şi cele doua fiice ale afaceristului cazându-se la celebrul hotel de lux Four Seasons George al cincilea.

Incântată de tratamentul regal, protagonista noastră a pozat fiecare colţişor al apartamentului şi a postat imaginile pe reţelele de socializare.

Bianca Drăguşanu, cadou foarte scump de la iubit. A costat 2000 de euro.

Ei bine, noul partener de viaţă al Biancăi nu şi-a arătat generozitatea doar cand a fost vorba de cazare si restaurante exclusiviste.

Milionarul a mers cu vedeta şi la o sesiune de shopping prin magazinele inaccesibile "muritorilor de rând" şi i-a cumpărat iubitei o geantă Prada de 2000 de euro.

Bianca Drăguşanu şi omul de afaceri Alex Bodi formează un cuplu din luna septembrie, Bentley-ul de 200.000 de euro pe care-l conduce diva de o lună aparţinându-i milionarului.

Alex Bodi are doua fiice din relaţii anterioare, iar blonda are o fetiţă, rodul iubirii ei cu "vulturul de noapte" Victor Slav.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P