Milionarul Cornel Tabacaru il da de gol pe Cristi Borcea: "Mai are o casa in Miami!"

Cornel Tabacaru are o avere de aproape 60 de milioane de euro, insa sustine ca bogatia nu l-a schimbat foarte mult. Cu toate acestea, barbatul si-a cumparat cate o casa in fiecare loc din lume in care a facit afaceri.

Distribuie pe:

fara descriereInvitat intr-o emisiune de la Pro TV, milionarul l-a dat de gol pe Cristi Borcea, spunand ca mai are o casa la Miami: "I-am zis sa nu isi ia casa pe malul oceanului pentru ca nu se vede nicio lumina noaptea".

Intrebat cum a reusit sa ramana alaturi de sotia lui timp de 36 de ani, Tabacaru a rostit o vorba de duh: "Sa nu amesteci niciodata oala de noapte cu oala de lapte. Asta e secretul casniciei".

Intrebat daca primeste avansuri de la domnisoare, milionarul a dat un sfat bun: "Fetelor, martitati-va cu barbati cu bani. Restul de vrajeala!".

fara descriereSotia lui este insa cam geloasa si il suna de cel putin 15 ori pe zi atunci cand nu se afla in aceeasi tara cu ea.

Intrebat ce cadouri ii va face de Craciun, Tabacaru a raspuns sincer: "Eu sunt baiat de la tara, nu iau rahaturi, camasute, bluzite. Eu iau numai ce se poate investi. Adica un lingou mic de aur".

si cand merg obosesc, nu am conditie fizica, dupa 10 min a terminat

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate