Milionarul Eduard Uzunov si fosta sa sotie, executati silit de BCR! 

Pentru ca nu si-au platit creditele, doua proprietati detinute de Eduard Uzunov si fosta sotie a acestuia sunt scoase la licitatie.

Distribuie pe:

Doua proprietati care apartin milionarului Eduard Uzunov, proprietarul companiei imobiliare Regatta si fostei sale sotii, Anna Maria Duma, sunt scoase la vanzare de catre executorul judecatoresc. Si asta pentru ca ce doi nu si-au mai platit creditele la BCR.

"S-a ajuns in aceasta situatie din cauza unor neintelegeri cu fosta sotie. Nu am mai putut plati creditul, nu am putut sa scap de ele, asta este", a declarat pentru economica.net, Eduard Uzunov.

Maine, la ora 10.00, la sediul executorului judecatoresc Paul Georgescu, are loc licitatia unui teren intravilan curti-constructii, cu o suprafata de 2.351 mp din masuratorile cadastrale (2.500 mp din acte) din Voluntari, judetul Ilfov, la pretul de 1,35 milioane de lei, aproximativ 300.000 de euro.

A doua proprietate este o imobil din strada  Londra, nr. 13, compus din teren cu o suprafata totala de 446 mp din acte si cele doua constructii situate pe acesta: cădirea 1 (S+P+E1+P) cu o suprafata construită la sol de 191,16 mp si C2-garaj, cu o suprafata construita la sol de 34,85 mp. Licitatia va avea loc pe 16 ianuarie 2013, iar pretul de pornire a fost stabilit la 3,47 milioane de lei, adica aproximativ 766.000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate