Stiri

Minerva trage un semnal de alarma: Zodii cu ghinion in saptamana 16 - 22 aprilie 2018

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află care sunt predicţiile Minervei pentru zodia ta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Minerva trage un semnal de alarma: Zodii cu ghinion in saptamana 16 - 22 aprilie 2018

 

Berbec

Stăpânul tău, Marte, se află în casa a zecea; Venus este în Casa a doua care este şi o casă a senzualităţii şi deci foarte sensibilă. Împreună, cei doi îţi vor oferi practic, magia de care ai nevoie pentru a da energie viselor tale.

În schimb, este posibil ca relaţiile să nu poată supravieţui într-o zona nebuloasă în această săptămână. Discutaţi termenii implicării şi clarificaţi-vă situaţia – sunteţi oficial împreună sau nu sunteţi destinaţi unul altuia?

Cei căsătoriţi aţi putea avea nevoie să vă aşezaţi la masă împreună cu partenerii voştri şi să discutaţi nevoile familiei, ale copiilor sau ale animalelor de companie. Dacă aveţi în minte o schimbare de carieră, evident doriţi sprijinul familiei aşa că este timpul să vorbiţi!

Citeste continuarea pe Kfetele.ro. 

Citește mai mult »

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune