Minicircuit de Formula 1, la Mogosoaia! Vezi ce poti face in weekend la Palatul Brancovenesc

Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti” din Mogosoaia participa, in perioada 19 - 21 septembrie, la sarbatoarea “Zilele Bucurestiului” cu evenimente speciale pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAstfel, in curtea palatului vor fi organizatea atelire de creatie pentru copii, sustinute de artisti plastici si mai multe spectacole. Tot pentru copii se va organiza si un minicircuit de Formula 1, sub forma de competitie cu premii si jocuri interactive.

De asemenea, bucurestenii vor fi invitati in curtea palatului la teatru, precum si la concerte in aer liber. Curtea palatului va fi decorata cu o pictura 3D supradimensionata, care va infatisa imagini din trecutul Bucurestiului, din prezent si o proiectie a Bucurestiului in viitor.

La “Palatele Brancovenesti” din Mogosoaia,duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 17.00, va avea loc un recital ADDA, iar de la 17.30, se va juca piesa de teatru “5 femei de tranzitie” de Rodica Popescu Bitanescu. Spectacolul este urmat (in intervalul 19.15-19.45) de un concert Byron, si de un recital Nightlosers, care va incepe la ora 19.50.

Accesul publicului la toate evenimentele organizate este liber.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate