Ministerul de Interne îi mulțumește câinelui polițist care a descoperit criminalul din Satu Mare. Cum a fost răsplătită Teba

Reprezentanții Ministerului de Interne îi mulțumesc câinelui de urmă Teba, care a identificat în doar patru ore bărbatul suspectat că a omorât doua femei în județul Satu Mare.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Împreună cu conducatorul ei, Teba a obținut titlul de „Cel mai bun echipaj canin al Poliției Române", după ce au identificat suspectul crimelor din Satu Mare. Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, Ministerul Afacerilor Interne și-a arătat recunoștința față de munca depusă de Teba și instructorul ei, Zoltan Bandi.

Mulțumiri din partea MAI pentru câinele polițist Teba

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă, Teba, de la IPJ Maramures, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

fara descriere

Citeste si: Incendiu la o sală de evenimente din Cluj. Locația este a unei cântărețe celebre

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza și Alexandra: „Nu mai judecam. Doream doar sex”

Citeste si: Declarații uluitoare ale lui What`s Up! Cum își explică artistul crizele de plâns. ”Trebuie să înțelegem că...”

„În cazul dublei crime de la Bârsăul de Sus, s-a solicitat ajutorul polițiștilor de la IPJ Maramureș pentru a interveni la cercetările la fața locului. Astfel, câinele de urmă Teba, împreună cu conductorul său, au fost trimiși la locul faptei. Teba a luat urma și i-a orientat pe anchetatori spre locuința suspectului, astfel că acesta a putut fi dus la audieri și, ulterior, reținut și arestat. Teba, ciobănesc german, are aproape 4 ani, este de la început la IPJ Maramureș, de când era pui, fiind instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române", au spus surse judiciare. 

Două femei, de 53, respectiv 65 de ani, au fost ucise săptămana aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite de mai multe ori în cap. Bărbatul bănuit ca le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seară de magistrații Tribunalului Satu Mare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate