MInisterul Educaţiei a publicat testele de simulare online pentru Evaluarea Naţională şi pentru BAC! Descarcă de aici

Ministerul Educaţiei a publicat, luni, 30 martie, testele de simulare pentru elevii care susţin anul acesta Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Sursa Foto: Pinterest

Ministerul Educaţiei anunţă că a publicat, pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/, un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale şi bacalaureatul. Scopul acestora este acela de a exersa în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

"În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale", a transmis, luni, Ministerul Educaţiei, potrivit News.ro. 

Citeste si: Ministerul Educației: Liceeni din comunităţile dezavantajate vor primi tablete, cu abonament și internet inclus

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Citeste si: România, în stare de urgenţă: TOTUL despre măsurile care se aplică de azi. Ce avem și ce nu mai avem voie să facem?

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare.

Ce se va întâmpla cu școala și cu examenele! Scenariile Ministerului Educației în epidemia de coronavirus

Scenarii la Ministerul Educației privind examenele de la finalul anului școlar în cazul prelungirii carantinei impuse de coronavirus. Ministrul Anisie nu ia în calcul înghețarea anului școlar.

Ministrul educației a transmis un comunicat oficial după ce vicepremierul Raluca Turcan a aruncat bomba privind posibilitatea înghețării anului școlar și suspendarea examenelor până la anul. “În ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină examenele de finalizare a studiilor, Ministerul Educației și Cercetării va prezenta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația în care se va prelungi această stare de urgență. De asemenea, precizăm că toate scenariile vor fi dezbătute cu toți actorii educaționali (reprezentanții elevilor, studenților, părinților, sindicatelor și reprezentanții Consiliului Național al Rectorilor), iar decizia va fi luată de comun acord”, a anunțat ministrul Educației, într-un comunicat al Ministerului Educației.

Citeşte continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Scrisoarea deschisă a scriitoarei Chris Simion despre contextul creat de coronavirus. În lupta cu cancerul, scriitoarea a cunoscut izolarea şi ştie ce trebuie să facă acum

Coronavirusul închide Europa! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de autorități

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Mihaela Rădulescu, scurtă descriere despre situaţia creată de coronavirus: "Politicienii si vipurile au fost testati zilnic, iar oamenilor obisnuiti li s-a spus sa se spele...

Motivul bizar pentru care această tânără de 25 de ani trăiește ca un bebeluș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies