Ministrul Educației, anunț pentru părinți și elevi! Ce se va întâmpla cu clasa pregătitoare: se desființează sau nu?

Ministrul Educației, Monica Anisie, a transmis un mesaj important: ce se va întâmpla cu clasa pregătitoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Monica Anisie, Ministrul Educației, a transmis un mesaj important către părinți și elevi: ce se va întâmpla cu grupa/clasa pregătitoare. Aceasta a făcut declarații în cursul zilei de joi: se va desființa sau nu clasa pregătitoare?

„Doamne fereşte, eu nu ştiu de unde anume s-a pornit cu acest… Este viziunea doamnei Andronescu. Acum, la conducerea Ministerului Educaţiei este altcineva, prin urmare vă spun foarte clar: este exclus ca la acest moment să se desfiinţeze clasa pregătitoare.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 30 noiembrie. Ella sare să o bată pe Mariana! Andreea Mantea: ”Jador nu o să fie niciodată cu tine”

Citeste si: Alex Oianu, ”război” cu Nelson Mondialu, din cauza Biancăi? ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

Citeste si: Clipe de groază în Anglia: focuri de armă auzite lângă Podul Londrei. Cel puțin o persoană a fost ucisă!

Să nu uităm că totuşi eu am făcut parte din echipă care a realizat Legea nr. 1 din 2011, deci în 2012 am fost persoana care a introdus, împreună cu ministrul de atunci, clasa pregătitoare, deci nu se pune problema ca tocmai eu să fiu aceea care desfiinţează clasa pregătitoare”, a răspuns Monica Anisie joi. Declarațiile au fost făcute de la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), scrie Fanatik.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate