Stiri

Ministrul Muncii a făcut un anunț important privind plata pensiilor: „Pentru ianuarie și februarie...”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important privind plata pensiilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că nu vor fi probleme cu plata pensiilor luna aceasta. Ministrul a fost, însă, pus în dificultate când a fost întrebat dacă există banii necesari pentru lunile următoare.

"Ne-am asigurat că avem pentru luna ianuarie şi februarie că avem sumele necesare plăţii pensiilor, indemnizaţiilor", a spus ministrul.

Citeste si: Un impostor a lucrat ca medic ginecolog timp de 37 de ani! A făcut carieră, dar nu avea nici facultatea terminată

Marius Budăi nu a vorbit cu aceeași siguranță și despre ce se va întâmpla în luna martie. „Vom vedea. Dar ne vom asigura, cu siguranţă cum am cerut în ianuarie majorarea la fracţia de 1/12, am primit aceste sume, am putut acorda aceste subvenţii, nu am fost în impas până în acest moment", a declarat el. 

Nici în privința ajutorului primit de la stat de către persoanele cu dizabilități ministrul nu a avut un mesaj foarte clar. „În marea lor majoritate au înţeles că aceste sume nici nu se pune problema să nu fie în buget. Se spune exact cum se face echilibrarea bugetului, nu sunt probleme. E un articol în buget care spune că se plătesc cu prioritate", a declarat el conform romaniatv.net.

Setări confidențialitate