Minodora a spus lucrurilor pe nume! A marturisit tot ce stie despre relatia Denisei Manelista cu impresarul ei, Liviu Dovleac, dupa ce s-a zvonit ca artista s-a imbolnavit din cauza lui

Denisa Manelista are mari probleme de sanatate si multi oameni se roaga pentru vindecarea ei. Printre persoanele care i-au fost alaturi in aceasta perioada grea din viata ei se numara si Minodora. Cantareata a venit, in aceasta seara, in platoul emisiunii "Wowbiz".

Distribuie pe:

Autor: A. B.

fara descriere
Minodora sustine ca Denisa Manelista se simte mai bine si chiar le-a transmis un mesaj fanilor ei.
"Denisa s-a uitat la serialul turcesc. "Spune-le fanilor mei ca sunt bine", asta mi-a zis Denisa. Nu este atat de grav. A depus dosarul in Cuba, acum se analizeaza si urmeaza sa afle raspunsul. E stabila. Nu se uita la televizor, nu citeste stiri. Ar putea fi transportata in Cuba, e in stare sa calatoreasca. Ea se deplaseaza, e ok. Oamenii sunt alaturi de ea. Oamenii au incredere in mine, ei stiu ca eu nu mint. Ea se recupereaza, doarme mai mult si ma asteapta sa merg la o cafea", a declarat Minodora.
fara descriere
De asemenea, cantareata a vorbit despre relatia Denisei Manelista cu impresarul ei, Liviu Dovleac. "Nu stiu nimic despre relatia impresar- Denisa. Stiu ca tine foarte mult la verisorul ei, au fost crescuti ca si frati oarecum. Ei sunt foarte uniti ca familie. Tind sa cred ca nimeni nu te poate obliga sa intri in scnena, nu te poate obliga sa mergi la un concert daca tu nu vrei. S-a speculat ca a dus-o la prea multe cantari. Nu te poate forta nimeni", a adaugat Minodora.
fara descriere
Florin Condurateanu a venit si el in platoul emisiunii si a spus care este parerea lui despre Denisa: "Eu zic ca boala asta a ficatului are nevoie de o tarie a caracterului. S-o ajutam sa-si revina. E atat de candida. O paralela intre ea si Ileana Ciuculete nu poate fi facuta".
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate