Minodora despre Naomi: "Daca isi permitea sa manance carnea de la masa, il puneau sa sara de pe dulap direct in cap"

Minodora si-a adus aminte de perioada in care era la inceput de drum si cand a cantat cu transexualul Naomi pe scena.##VIDEO7477##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Mi-e dor de Florin, mi-a fost bun prieten, a facut parte din familia mea. Ne-am indepartat pentru ca el a vrut sa devina femeie si nu mi-a placut. Cand am cantat nu stiam ce vrea sa faca. Am avut un soc la Mamaia, ma pregateam sa intru in scena si a venit acolo cu peruca si tocuri. M-a socat, i-am spus sa plece. Mi-a parut rau pentru ca el s-a simtit prost. Am reactionat urat", a spus Minodora pentru WOWbiz.

fara descriereCantareata a explicat traumele prin care a trecut Naomi in timpul adolescentei si cum il puneau sa sara in cap daca indraznea sa se atinga de carnea care ii era servita la masa. Din acest motiv, Florin este acum vegetarian.

"Florin are un suflet de milioane. A crescut la casa de copii. Daca isi permitea sa manance carnea de la masa, il puneau sa sara de pe dulap direct in cap. Daca nu sarea direct in cap, era luat la bataie. Stii cum e capul lui? E un om foarte traumatizat. El a devenit femeie pentru ca a fost luat cu forta, abuzat in casa de copii ani de zile. Nu mananca deloc carne, e vegetarian, din cauza batailor primite, nu suporta sa o vada. E o tragedie!", a mai adaugat Minodora.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate