Minodora, în lacrimi după moartea mamei ei! Se afla pe scenă atunci când aceasta și-a dat ultima suflare! Care a fost ultima dorință a femeii: „Ea mi-a spus întotdeauna”

Artista, prima apariție după moartea mamei sale! A ținut totul secret, timp de 6 săptămâni! De ce a ales să dezvăluie că a pierdut-o abia acum.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Minodora este în doliu, după ce mama ei a murit! Femeia a trecut la cele sfinte în urmă cu șase săptămâni, însă artista a preferat să țină totul secret până când a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Teo Show,

acolo unde a povestit cu lux de amănunte cât de grea a fost ultima perioadă din viața ei. 

Nimeni nu a suspectat că Minodora trăiește o astfel de dramă, căci atât pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele la care era invitată și de la care nu a lipsit, afișa aceeași atitudine veselă și plină de viață care o caracterizează. 

Minodora și-a pierdut mama pe 12 august, iar de atunci este îngenuncheată de durere

Cu ochii în lacrimi, cu vocea tremurată și vizibil afectată de durerea pe care o duce pe picioare de mai bine de câteva săptămâni, Minodora a mărturisit că mama ei a murit. De ani buni cea care i-a dat viață se confrunta cu probleme mari de sănătate, însă ultimele săptămâni au fost critice.

În ciuda faptului că era la spital în stare critică, mama ei nu i-a dat voie Minodorei să stea la căpătâiul ei, ci i-a impus să continue să facă ceea ce știa ea cel mai bine, să cânte. Astfel că s-a conformat dorinței celei mai importante ființe din viața ei și a continuat să fie prezentă la concerte și la evenimentele private, dar ori de câte ori avea o portiță liberă nu ezita să facă naveta și să o vadă pe mama ei.

În momentul în care femeia și-a dat ultima suflare, Minodora se afla pe scenă și cânta, respectându-i ultima dorință! 

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Coșmarul prin care trece Corina Dănilă! A fost dată afară din casă din cauza datoriilor...Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine- bzi.ro

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat. 

Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: <<Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!>>”, a explicat Minodora în emisiunea Teo Show. 

Mă recunoștea, dar nu mai putea să vorbească”  Mama Minodorei a trecut printr-un chin greu de imaginat până și-a dat ultima suflare 

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete suple, după ce și-a tăiat stomacul: ”Este o frustrare în permanență”. Ce sacrificii face artista

Minodora nu a avut puterea să spună prin ce trecea, căci suferința era prea mare, astfel că a decis să țină totul secret șase săptămâni de la momentul în care mama ei a murit. Femeia a trecut prin niște momente cumplite, înainte să-și dea ultima suflare.

Citeste si: Minodora, ipostază tandră alături de Dan Bursuc. Vestea dată de artistă la miezul nopții i-a încântat pe fani! “Sunteți minunați, să fiți fericiți”

„Mama a suferit de un diabet grav de un an de zile, de 25 de ani. Diabetul atacă foarte mult, mai ales că era și pe insulină. Atac cerebral, un infarct la intestinul subțire, mai mult complicații. A fost depistat, dar nu intervenit la timp, deși era în spital. Da, exista o șansă, dar nu și-au asumat cei de la spital. Nu știau diagnosticul, deși mama țipa de durere la stomac. Calmante și nu s-a intervenit. Am luat-o de la spitalul respectiv.

Ea a fost salvată după ce acest infarct la stomac, însă diabetul, după o lună de zile a făcut din nou infarct în mijlocul creierului. Mă recunoștea, dar nu mai putea să vorbească”, i-a mai dezvăluit artista lui Teo Trandafir. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Minodora, tot adevărul despre despărțirea de fostul iubit, Cătălin Arabu. Artista a fost înșelată

Minodora, la un pas de a-și pierde mama: ”A stat în operație șase ore”. Ce decizie radicală a luat artista după ce femeia a fost salvată

Minodora, înjosită de colegi pentru că era săracă: „O fată m-a lovit”. Artista a trecut prin multe până să ajungă să cunoască succesul

5 zodii au trecut printr-o perioadă stresantă. Trebuie să își acorde mai multă atenție după o perioadă obositoare

Veste cumplită pentru SIMONA HALEP! Anunț pentru toata România. Nimeni nu se aștepta

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Schimbări majore la contractul individual de muncă. Ce trebuie să știe angajații

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies