„Minte că are un copil cu Smiley” Gina Pistol, înfuriată la culme de acuzațiile care i se aduc. Reacția memorabilă a prezentatoarei TV

Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei un comentariu peste care a dat întâmplător, însă care a lăsat-o mască.

Autor: Simona Costache

In articol:

Fiind persoană publică, Gina Pistol a auzit foarte multe lucruri surprinzătoare din gura internauților despre propria persoană, însă se pare că ultimul comentariu care i-a atras atenția a făcut-o chiar să reacționeze. În urmă cu doar câteva ore, prezentatoarea TV a postat la InstaStory părerea unui internaut despre familia sa și despre cum stau lucrurile, de fapt, între ea și Smiley.

Amuzată și surprinsă în același timp de ce a putut să citească, a împărtășit cu admiratorii săi din mediul online noua sa „descoperire”.

Gina Pistol se află în atenția publicului de o bună bucată de vreme. Încă de la începutul carierei sale a întâmpinat fel și fel de opinii cu totul deplasate despre ea. Odată cu trecerea timpului, a învățat cum să gestioneze astfel de situații și să înțeleagă faptul că nu poate fi pe placul tuturor, însă se pare că unele opinii venite din partea oamenilor o surprind de-a binelea, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, traumatizat de un preparat culinar! Cum a ajuns celebrul chef să nu mai gătească acest desert: „Eram și eu copil amărât”

Gina Pistol, surprinsă negativ de părerea unui internaut

Mai exact, Gina Pistol a dat peste un comentariu în care era acuzată că ar fi la închisoare și că, în realitate, Smiley ar recunoaște că este tatăl micuței Josephine doar pentru că este amenințat.

Prezentatoarea TV nu s-a putut abține în fața unei asemenea mărturisiri care, mai degrabă, pare a fi desprinse din filme, oferind și un răspuns pe măsură.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„Așa este copilul Ginei Pistol. Ea este în închisoare pentru că minte că are un copil cu Andrei Tiberiu Maria, Smiley.

El susține minciuna pentru că este amenințat. Somnul rațiunii naște monștri.”, a fost comentariul care a amuzat-o teribil pe Gina Pistol.

Citește și: Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia? Tatăl s-a împotrivit carierei artistului

Gina Pistol a rămas surprinsă și, în același timp, a menționat cum poate avea mintea un om care poate emite astfel de idei.

„Între timp... undeva într-o minte prăfuită și întunecată...”, a fost răspunsul scris de Ginei Pistol pe Instagram.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gina Pistol, apariție rară! S-a fotografiat într-o rochie albă, iar fanii au reacționat imediat: "Ce mireasă frumoasă"

Sexy mămica anului! Gina Pistol nu se uită la bani când vine vorba de fiica ei! A mers direct la raion și nu a mai ținut cont de nimic | EXCLUSIV

Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia? Tatăl s-a împotrivit carierei artistului

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Vestea nopții despre Liviu DRAGNEA! Anunțul a fost făcut chiar de fostul său consilier. ESTE ȘOC TOTAL

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia? Tatăl s-a împotrivit carierei artistului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies