Vedete

Minune in satul natal al lui Cristi Borcea! Dupa eliberarea milionarului, primarul din Valea Boului a anuntat ca localitatea va beneficia de un parc fotovoltaic, de canalizare si de o sala de sport! | EXCLUSIV

Cristi Borcea este cetatean de onoare al comunei Cruset, de care apartine si catunul Valea Boului, in care au vazut lumina zilei parintii sai.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Stere si Elena Borcea, parintii lui Cristi Borcea, sunt originari din catunul gorjean Valea Boului, inclus dupa desfiintarea satucului in comuna Cruset. In 2010, atunci cand Cristi Borcea era in culmea gloriei, primarul localitatii, Viorel Dragusin, i-a oferit dinamovistului titlul de cetatean de onoare si cheita de onoare a comunei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Targu Jiu.

Dupa arestarea acestuia, edilul a intors foaia, anuntand ca-i va retrage titulatura lui Borcea, care a facut pana de curand inchisoare pentru implicarea sa in "dosarul transferurilor". Anii au trecut si peste Borcea, si peste satul natal al familiei sale, dar primar a ramas tot Viorel Dragusin, care a anuntat recent o veste foarte mare pentru locuitorii comunei.

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Setări confidențialitate