Minune sau fenomen bizar la Manastirea Petru Voda. Mormantul Parintelui Iustin Parvu "transpira" si a luat forma de om!

Fenomen bizar sau minune adevarata?! Asta se tot intreaba de cateva zile credinciosii si maicutele care vin in pelerinaj la mormantul parintelui Iustin Parvu si au observat o serie de semne carora nu le gasesc o explicatie. Dupa o perioada in care au urmarit fenomenele, acestia au decis sa fotografieze mormantul parintelui si sa faca publice pozele pe site-ul oficial al Manastirii Petru Voda din Neamt.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn dreptul capului, geamul de deasupra nu ingheata niciodataTotul a inceput in urma cu cateva zile, cand s-a observant un fenomen straniu la mormantul parintelui Iustin. fara descriereParintele Iustin a murit in vara lui 2013, la 94 de ani, rapus de cancerPe geamul de sticla care imprejmuieste locul de veci s-au strans vapori de apa, ce ies din pamant. In timp ce unele persoane pun fenomenul pe seama diferentelor de temperatura, numindu-l condens, altii, au studiat mormantul mai atent si au observant diferente formate pe geam. fara descriereFotografiile de la mormantul parintelui Iustin au fost facute publice de site-ul Manastirii Petru VodaAstfel, in timpul zilei, daca temperaturile urca peste o grade Celsius, in dreptul capului parintelui nu exista nici urma de condens, iar in timpul noptii si cand temperaturile trec sub limita inghetului, vaporii se strang pe geam si iau forma unui trup de om. Mai mult de atat, in dreptul capului se formeaza o pata distincta si geamul nu ingheata absolut deloc. Geamul care imprejmuieste locul de veci a fost adus de maicutele de la Manastirea Petru Voda, care, in acest fel, au dorit sa protejeze aranjamentele florale pe care le aduc saptamanal la mormantul parintelui Iustin.

fara descriereMaicutele sustin ca vaporii de condens se fortmeaza pe sub geamul protector si iau forma unei siluete de om Dupa cum se stie, parintele Iustin Parvu a murit, in iunie 2013, la varsta de 94 de ani, rapus de cancer. Considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ortodocsi, parintele Iustin a fost inmormantat la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, al carui ctitor si staret a fost.

 

fara descrierePe sticla care imprejmuieste mormantul au aparut semne bizareNu este insa pentru prima oara cand apar semne ce pot fi considerate minuni infaptuite de parintele cu har si tare indragit de credinciosi. Cei care au vegheat la capataiul lui, inainte de a se stinge, spun ca au observat ca din ochii, obrajii si mainile sale curgeau lacrimi, lucind ca uleiul de mir si aveau o mireasma deosebita.

In cei 94 de ani de viata, Parintele Iustin a fost preot militar, pe front, a stat inchis 17 ani in temnitele comuniste, iar dupa eliberare a lucrat ca muncitor forestier. A redevenit preot si monah si a avut domiciliul fortat la Manastirile Secu si Bistrita. In ultimii 20 de ani, Iustin Parvu a ctitorit o manastire de calugari, un schit de maici, a infiintat un azil de batrani si o scoala pentru copiii sarmani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate